29
jun

Barna kan glede seg til Oase!

Alle barn kan glede seg til Oase! I videoen over ser du noen klipp fra i fjor. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende. De får snakke om tro, noen beveger seg ut i sin første bønn, noen snakker for første gang om tro, og alle opplever at det er normalt og godt å tilhøre Jesus Kristus. I år fortsetter vi det nye i BoJoKo (BarneOase, JuniorOase og KnøtteOase).

MELD PÅ BARNA HER

Hver dag samles vi kl.10-11, til en kjempefest med undervisning sammen med hverandre og Jesus. Vi vil lære å kjenne Jesus enda mer!

JuniorOase (JO = 8-12 år)

JuniorOase har aktivitetsgrupper på dagtid. Etter festen går alle i JuniorOase til de forskjellige gruppene de har valgt. (ca. kl.11-13++) Vi har i år mange spennende grupper for juniorer, som f.eks fotballgruppe, mesternes mester, ikke gjør dette hjemme, hobby og baking etc. På kvelden samles vi til kveldsshow, her er det både fest og alvor, her skal vi ha jubel og tid til tårer. Vi får tid til bønn og lovsang og mange spennende innslag for barna. Kveldsshowet er åpent for alle barn, men barn under 8 år må ha med en voksen.

Emeline og Sunniva skal synge for de eldste barna. Hanna T. Bylund forkynner på morgenen, mens Føbe Edvardsen forkynner på kvelden.

 

Familien Høivik

BarneOase (BO = 4-7 år)

BarneOase 2016 var en skikkelig fest. Med mye sang og bevegelse til sangen, så var dette noe som traff midt i blinken til alderen. Det er alltid like spennende forkynnelse med en tvist av litt spenning og action så vi tror at mange barn vil huske Sommeroase som et gøy minne. BarneOase har en egen samling, og skal også ha lekegrupper spesielt tilpasset deres alder. Familien Høivik skal igjen lede oss i lovsang. Geir og Marianne vil undervise i år igjen – og kanskje kommer Konrad? BarneOase skal gjøre noe nytt hver dag i aktivitetstiden. Her kan barna få utfolde seg i lek og kreative utfordringer. Dette blir helt konge!

KnøtteOase (KO = 0-3 1/2 år) for de alle minste.

Her er det opplegg for foreldre og barn, ledet av Veronica Tofting. Det vil være forkynnelse med kreative og visuelle opplevelser for barna. Det vil også være barnesang i gruppen. Her skal barn delta og foreldre slappe av og kose seg med barna . Et populært valg for de med de yngste barna .

 

 

På dagtid har vi lyst å la barna utfolde seg i masse spennende aktiviteter etter at vi har vært samlet til felles morgensamling.  Kongstenhallen på et fantastisk utebad. For 50 kr per person kan Oase-deltakere bade der hele uken.