6
mar

Ben Fitzgerald taler på Oase

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Ben Fitzgerald fra Awakening Europe blir en av talerne på Oase 2017. Oase 2017 arrangeres 11-16.juli i Fredrikstad, du finner oversikt over øvrige talere her.

Ben Fitzgerald er lederen av Awakening Europe som samlet over 20.000 personer i Stockholm høsten 2016. Han har en sterk personlig historie med et sterkt møte med Jesus i 2002 i Melbourne Australia mens han fortsatt holdt på med et ganske vilt liv. Siden det har han vært en overgitt ekte etterfølger av Jesus med en sterk brann etter å vise hele verden hvem Jesus er og hva Guds rike i verden er og betyr. I 2009 flyttet han til Redding, tok utdanning og tjenestegjorde der i Bethel Church. Nå bor han i Tyskland, men reiser mye med taleroppdrag i og utenfor Europa.

Gal. 5,1 sier: ”Til frihet har Kristus frigjort oss” betyr mye i hans tjeneste. Å utruste mennesker til å leve i Guds fulle frihet og identitet er viktig for Ben. Han er overbevist om at Europa, nasjoner og samfunn vil bli endret om de troende lever som frie og er frimodige i å fortelle og vitne om Jesus Kristus.

Ben formidler en ærlig oppriktig tro, som overbeviser og smitter. Dette kan vi glede oss til!

LES OM OASE 2017 HER

Skrevet av Bjarte Baasland