15
jun

Bokbad på Oase

Det blir bokbad med Bok og Media tre dager. Forfatterne som kommer er Knut Tveitereid, Gina Gjerme og Rhonda Hughey. Du får møte forfatterne i uformell samtale om boken de nylig har gitt ut.

Onsdag 12/7 kl 18-18.30 Bokbad med Knut Tveitereid

Han er aktuell med en helt ny bok «Jesus: overkommelig og ubegripelig». Her utfordrer Knut Tveitereid oss til å utvide bildet av Jesus og fortelle sin egen jesusfortelling, som Markus, Matteus og de andre evangelistene gjorde. Han har tidligere skrevet klassikeren «En helt overkommelig bibel»

  • Knut Tveitereid skal også ha seminar tidligere på dagen.

Torsdag 13/07 kl 18-18.30 Bokbad med Rhonda Hughey

Hun er aktuell med en ny bok på norsk «Desperat etter Guds nærvær». I boken beskriver hun hvordan Gud ønsker å forvandle både oss som enkeltmennesker og samfunnet vi lever i. Den gir inspirasjon til å søke Guds nærvær og beskriver hvordan dette møtet vil forandre deg.

  • Rhonda Hughey skal også tale på torsdag formiddag og fredag kveld – samt seminarer.

Lørdag 15/07 kl 18-18.30 Bokbad med Gina Gjerme

Hun snakker om boken «Bro til tro» Dette er en bok hun har skrevet sammen med Siri Kalvatn og handler om hvordan vi kan dele troen i hverdagslivet. I boken møter vi forskjellige mennesker som deler sine historier om å dele tro. Boken er jordnær og inspirerende i formen.