16
jun

Foreldrekafe på Oase

Det blir i år foreldrekafe på Betania. Det vil foregå parallelt med formiddagsmøte på onsdag og torsdag, så foreldrene slipper å tenke på barnevakt – barna er da på egne samlinger.Kafeen blir i Betania, onsdag og torsdag formiddag kl.1030-1230.

På foreldrekafeen samles vi rundt småbord til den gode samtalen. Hensikten er å hjelpe hverandre til å finne ut hvordan forkynnelsen på Oase, og Gudsbildet det presenterer, kan prege familieliv og oppdragelse i hverdagen. Liv Berit Heimstad Tønnssen vil innlede og inspirere slik at alle går hjem etter samtalene med nøkler som åpner til dager og relasjoner som er låst. For å unngå behovet for barnevakt vil seminaret foregå samtidig med formiddagsmøtet, og det vil være en begrenset mengde plasser.

Påmelding kan gjøres på mail til oase@oase.no eller på påmeldingslister under stevnet som blir liggende i informasjonskranken.

Liv Berit Heimstad Tønnessen har drevet for seg selv siden 1993 og er forfatter, kursholder og mentor. Hun har vært med i Oase i en årrekke, både i lederskapet og i veiledningstjenesten. Nå bruker hun mye av tiden på etterarbeidet av foreldreboka «Å velge det varme BLIKKET», som allerede er trykket i fjerde opplag.

Sagt om Liv Berits undervisning: Hun er klar og tydelig. Hun snakker et språk som alle forstår og tør å sette ord på det som er strevsomt og bruker gode eksempler.

Det blir mulig å kjøpe foreldreboka på foreldrekafeen