10
des

Hillsong kommer på Oase 2017

Hillsong kommer tilbake på Oase! Vi er veldig glade for at Hillsong Worship UK har takket ja til å delta på Oase 2017. Fredag 14.juli blir det lovsangskonsert i Kongstenhallen. Hillsong var hos hos i år også og vi hadde en fantastisk lovsangskveld, som mange har snakket om i ettertid.Se noen klipp fra i fjor i videoen over og under.

Det er lovsangsledere fra Hillsong menigheten i London som kommer. De skal slippe seg løs og ta oss med i en fantastisk musikalsk kveld der vi sammen ærer Gud. Masse kjente flotte lovsanger fra de siste 5-10 år i en moderne musikalsk drakt.

Hillsong-bevegelsen har gitt ut over 40 album, med sanger som ukentlig synges av over 50 millioner mennesker. Sangene fra Hillsong er oversatt til over over 60 språk. Dette gjør dem til en av de fremste aktørene innen moderne kristen musikk. Hillsong-bevegelsen samler hver søndag over 100 000 til gudstjeneste og er en menighet i stor vekst.

Vi kan se frem til fredag 14.juli !

 

LES OM OASE 2017

 

Hillsong Worship har nylig gitt ut et nytt live album, albumet heter «Let There Be Light» og inneholder helt nye lovsanger.  Noen av de kan du se her og resten kan du se på kanalen til Hillsong Worship på Youtube: