21
nov

Kan du være Bojoko-medarbeider?

Vi har store forventninger til hva Gud har på hjertet for sommerens stevne og gleder oss til å møte fantastiske barn! Det blir undervisning og lovsang blandet med lek og moro, i møte med gamle og nye venner.

Se et lite klipp fra et av møtene i fjor her:

 

Vi trenger gruppeledere som er 16 år eller eldre. Da vil du enten lede din egen smågruppe eller være medleder på en av aktivitetsgruppene. Vi har også behov for hjelp på kveldsshowene om kvelden.

Du får dette ved å medarbeider:

  • For medarbeiderne starter det hele søndag før stevnet, med medarbeiderdager med fokus på godt fellesskap + bli kjent, planlegging + knallbra undervisning; – kursing med kursbevis (hvis du vil).
  • Det er mulig å være medarbeider på BOJOKO, og samtidig få med seg seminar og møter på TenOase eller VoksenOase. Som BoJoKo medarbeider får man fri inngang på alle møter.
  • Du får også muligheten til å sove på skole med medarbeiderne til TenOase og BoJoKo. Her får du frokost og kveldsmat inkludert og et flott fellesskap!!

Det koster gratis å registrere seg for stevnet, du skal kun betale 200 kr for mat under forberedelser dager. Under stevnet får du frokost og kveldsmat, og kan kjøpe middag til redusert pris – 350 kr for hele uken.

Vi fortsetter med aktivitetsgruppene. Her skal barna få kose seg med det de har mest lyst å gjøre i 3 dager. Det meste er kjente aktiviteter som kan være like spennende og morro for medarbeider som for barn. For juniorene blir det kveldssamlinger som det også blir behov for hjelp av noen medhjelpere, det samme gjelder for familiedagen på lørdag.

Det er ikke lagt opp til noen dype samtaler med barna, men at vi skal være noen trygge voksne mennesker tilstede for barna. Vi håper på denne måten at terskelen blir lav til hvem som kan være medarbeider, om det er i fotball gruppen, fiske gruppen eller for de mindre barna med Lego og andre innendørs aktiviteter. Her blir det mye spennende for liten og stor.

NB! Dersom du kun ønsker å hjelpe til en dag eller to kan du det også. Du får muligheten til å gjøre dette når du melder deg på til stevnet. 

Bli med på laget og meld deg på i dag!

Hilsen oss i lederteamet BOJOKO

Ved spørsmål ta kontakt med: Steffen Nilsen, stefni@online.no  / 47021668 eller Knut Magne, kmzo@online.no /  45066272[/fusion_text]