13
nov

Bli medarbeider på TenOase

Å være medarbeider på TenOase er sommerens høydepunkt !

Medarbeiderdagene er som en leir i leiren og fellesskapet er fantastisk. Sammen forbereder vi oss på å være til stede for ungdommene i gjennom uka.

Medarbeiderdagene går av stabelen to dager før stevnet: 9. – 11. juli 2017. Medarbeiderdagene starter altså søndag 9.juli, oppmøte er kl 16.00. Vi bruker mye tid sammen i lovsang & bønn, undervisning & måltider, grillings & annet sosialt moro 🙂 Du får god undervisning og oppfølging til å være leder for ungdommene.

BLI MEDARBEIDER HER

Du får oppfølging av Veiledere: Vi ønsker at dere som medarbeidere skal bli best mulig tatt vare på i løpet av uken. Derfor har vi veiledere med, som er tilstede for dere gjennom hele uken. De ønsker å være der for dere dersom dere trenger forbønn eller noen å snakke med. Alle medarbeidere blir delt inn i grupper første dagen, som blir ledet av en veileder. Disse gruppene vil møtes jevnlig gjennom hele uken. Her kan man bli bedre kjent, prate om erfaringer underveis, stille spørsmål, komme med tilbakemeldinger og ikke minst be sammen. Alle medarbeidere blir delt inn i grupper første dagen, som blir ledet av en veileder. Disse gruppene vil møtes jevnlig gjennom hele uken. Her kan man bli bedre kjent, prate om erfaringer underveis, stille spørsmål, komme med tilbakemeldinger og ikke minst be sammen.