24
mai

Oase-langhelg

Vi introduserer Oase-langhelg for de som bare kan delta i helgen på Oase 2017. De neste dagene er det ca 20 % introduksjons rabatt på denne påmeldingstypen, så alle som melder seg på senest søndag kveld får denne prisen.

Prisen frem til og med søndag er:  Voksne 700 kr – TenOase 500 – Barn 150. Dette er altså ca 20 % under normale priser. Frem til og med søndag 28.mai kl 23.59 får du altså prisene over.

Oase-langhelg inkluderer

  • Deltakelse på alle møter torsdag til søndag.
  • Billett til Hillsong-konserten
  • Oase-pris på utebasseng: 50 kr for alle dagene.
  • Vi tilbyr 3-dagers matpass se pris i påmeldingen
  • Mulighet for å bo på Oase-camping og Oase-skole
  • Benytte øvrige tilbud vi har på overnatting. Se her.
MELD DEG PÅ HER

 

 

Disse taler på hovedmøtene torsdag til søndag:

 

 Ben Fitzgerald

Awakning Europe / Australia

Torsdag kveldsmøte

Ben har en sterk personlig  historie om et sterkt møte med Jesus, mens han levde et ganske villt liv. Ben formidler en ærlig oppriktig tro, som overbeviser og smitter. Samlet 20 000 i Stockholm i fjor. Ben har utdannelse fra Bethel Church.

Øystein Gjerme

Salt Bergenskirken 

Lørdag kveldsmøte

Øystein er en av de meste brukte konferansetalerne i kristen-Norge de siste årene. Har startet en menighet som er i vekst og spesielt mange ungdommer som stadig trekker nye ungdommer inn i denne utadvendte og voksende menigheten. Gjerne kommuniserer godt og tar opp relevante temaer som både ungdom og voksne er opptatt av.

Rhonda Hughey

Fusion Ministries / USA 

Torsdag formiddag og fredag kveldsmøte 

Rhonda tar oss med ut på dypt vann og inviterer oss til et radikalt forvandlet liv; et liv i Guds nærhet. Hun vitner om hvordan Guds kraft har virket på mange geografiske steder og spør: Hvorfor leve kraftløst – Bibelen sier at vi kan leve i Guds kraft! Fornyelse er ikke bare et stevnefenomen men det gjelder ditt hjemsted!

Ben Cooley

Hope for Justice / England

Fredag kveldsmøte  

Ben er en utrolig dyktig kommunikator, han motvierer og engasjerer. Han er veldig glad i Norge, og elsker brunost og kebab. Han leder et voksende team med profesjonelle medarbeidere som jobber i samarbeid med politi og påtalemyndigheter.

Mette Boye

Oase og Jørpeland Kirke 

Lørdag formiddagsmøte

Mette er en inspirerende forkynner som er opptatt av å ta vare på hele mennesket og regne med en allmektig Gud i alt og gjennom alle livets faser! Når hun ikke står bak en talerstol så springer hun gjerne en tur i skogen eller opp på en fjelltopp for å få ett himmelsk perspektiv på livet.

Karl- Axel Mentzoni

Filadelfiakirken, Fredrikstad

Fredag formiddagsmøte

Karl-Axel har ett stort engasjement for å forkynne Guds ord. Han er en engasjerende forkynner som elsker å forkynne fra “boka” som han selv ville sagt det. Noen av hans spesialiteter å forkynne om fylden i Den Hellige Ånd og grundig bibelundervisning.

Familiegudstjeneste

med Viggo Klausen

Søndagens gudstjeneste blir et stort familiemøte med en av Norges mest kjente forkynnere for barn og familie: Viggo Klausen.Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor. Måten han møter barn på er magisk. Det blir et løft og en solid avslutning på Sommer- Oase-uka.

Få forbønn og samtale med erfarne veiledere.

 

Det blir fantastisk lovsang:

Hillsong Worship UK

Lovsangskonsert fredag kveld 

12 lovsangsledere fra Hillsong menigheten i London kommer, de skal slippe seg løs og ta oss med i en fantastisk musikalsk kveld der vi sammen ærer Gud. Masse kjente flotte lovsanger fra de siste 5-10 år i en moderne musikalsk drakt.

Harald Høidahl med team

Harald Høidahl skal med teamet sitt lede oss i lovsang på Oase 2017. Fredrikstadmannen ledet lovsang også i fjor og han var en åpenbaring for mange under stevnet! I en overgitt og herlig lovsang som grep hjertene for flere generasjoner, var det som Gud ble trukket ned i salen inn i vår midte.

Salt Lovsang

Salt Lovsang skal lede lovsangen på flere møter under årets Oase. Salt Lovsang er lovsangsarbeidet i Salt, en pinsemenighet i Bergen. Et kollektiv på ca 80 personer som brenner for å lede mennesker til et nytt og bedre liv i etterfølgelse av Jesus. Deres drøm er å se venner, kollegaer, familier og nabolag bli forandret ved at vanlige mennesker får et møte med Gud.

 

I tillegg til formiddagsmøte og kveldsmøte, har vi et omfattende seminarprogram midt på dagen, bokbad og noen aktiviteter sent på kvelden.

Se program her