5
jun

Se program for Oase 2016 – ikke lenge igjen før vi er igang!

Bli inspirert, kjenn på gleden i et godt fellesskap og opplev en fantastisk uke

Vi har nå lagt ut programmet på www.oase2016.no.

I programmet får du nå oversikt over når de ulike talerne skal tale. Vi ser frem til forkynnelse fra talere fra hele verden, det blir høydepunkter på løpende bånd.

Du får også seminaroversikt. Blant annet får vi besøk av bok aktuelle Arne Nordahl (tidligere lederskapet i Oase). Mange av talerne skal også ha seminarer, blant annet skal Surpresa Sithole ha seminar hvor han og Morten Edvardsen (pastor Tønsberg frikirke) skal be for syke og få deg i gang med det samme.

Vi har også en del kulturelle tilbud vi tidligere ikke har informert om. Bjørnar Spydevold skal ha storslått Østfold humor og sang på tirsdag kveld. Marianne Juvik Sæbø skal ha konsert på torsdag kveld, hun skal også lede lovsangen på et par av formiddagsmøtene. Så du som vil ha mer klassisk musikk i lovsangen kan sikte inn mot onsdag og torsdag formiddag.

Lørdag kveld blir det festivalkino etter kveldsmøte. Da viser vi filmen War Room på storskjemer i Kongstenhallen. Dette er et samarbeid med Fredrikstad Kino, så det vil bli en billettavgift. Også de som ikke er med på stevnet, kan kjøpe billetter. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Vi gleder oss også til en fantastisk lovsangskonsert med Hillsong Worship UK på fredag kveld. Den er gratis for alle stevnedeltakere, 150 kr for øvrige.

Det er også eget program for barna og tenåringer i deres menyvalg.

Programmet vil oppdateres frem mot stevnet så følg med.

 

Skrevet av Bjarte Baasland