27
feb

Salt Lovsang skal lede lovsang på Oase 2017

Det er en stor glede å fortelle at Salt Lovsang skal lede lovsang på flere møter under årets Oase.

Lovsang har alltid hatt en sentral plass Oase og vi har tidligere publisert at Harald Høidahl med team skal lede oss i lovsang på møtene. Vi får også en fantastisk lovsangskonsert med Hillsong Worship UK.

Salt Lovsang er lovsangsarbeidet i Salt, en pinsemenighet i Bergen ledet av Øystein og Gina Gjerme. Siden oppstarten i 2004 har menigheten vokst til å omfatte 8 forsamlinger i og utenfor Bergen, og samler hver uke ca 1000 mennesker til gudstjenester. I tillegg plantes det i disse dager Salt Trondheim, Salts første forsamling utenfor Bergensregionen.

Salt Lovsang er ett lovsangsteam på flere steder. Et kollektiv på ca 80 personer som brenner for å lede mennesker til et nytt og bedre liv i etterfølgelse av Jesus. Deres drøm er å se venner, kolleger, familier og nabolag bli forandret ved at vanlige mennesker får et møte med Gud, og nesten hver uke ser de nye mennesker ta bestemmelsen om å legge livet sitt i Guds hender og følge etter han. De kjenner seg utrolig privilegert som får lov til å være lyden av dette, og gleder seg til å lede deltakere på Oase 2017 inn i Guds nærhet.

Øystein Gjerme som er er grunnlegger og hovedpastor i Salt, er en av talerne på Oase 2017

 

 

LES OM OASE 2017 HER

 

 

 

 

 

 Bjarte Baasland