3
jul

Senkveld program på Oase 2017

Etter kveldsmøte har vi program for de som vil fortsette kvelden noe. Fredag kveld blir det lovsangskveld med Hillsong Worship UK, men vi har også andre konserter og program som vi nå kan informere om.

KVELDSPRAT

Det blir kveldsprat to dager i Telt B:

TIRSDAG KL. 21.30: Samtale om at det er 40 år siden Hellig Ånd seminarene startet. Disse seminarene ble til Oase i 1980. Trond Løberg, Weichbrodt m.fl.
LØRDAG KL. 21.30 Historien om Salt Bergenskirken, samtale med Gina og Øystein Gjerme.

 

KONSERT MED ARVID PETTERSEN

  • Onsdag kl 21.30 i TELT-B

Arvid Pettersen er tilbake på OASE! Arvid Pettersen har nylig gitt ut ny CD: ”Det eldgamle kors” og har en blanding av gode kjente kristne sanger, gospel og lovsang. Han har med seg sin kone Ragnhild Pettersen og sin datter på konserten. Arvid m.fam. hadde lovsangen på Junior og BarneOase i mange år, og var lovsangsleder på Oase Nord og har deltatt på lovsangskonsertene på Oase-stevnet i flere år. Han har gitt ut til sammen 10 CDer og har skrevet over 250 sanger. Gjennom årene har han hatt over 2.500 konserter i 18 land. Det blir alltid en god kombinasjon av gode musikk, god sang og herlig atmosfære når Arvid m.fam. opptrer. Blir dette øyeblikket der 12-åringen, 42-åringen og 72-åringen nyter musikk samtidig?

 

FILMKVELD: The SHACK

  • Torsdag kl 21.30 i TenOase-salen

The Shack tar oss med på en fars spirituelle reise. Etter å ha opplevd en familietragedie synker Mack Phillips (Sam Worthington) ned i en dyp depresjon som får han til å tvile på sin innerste tro. En dag mottar han et mystisk brev som oppfordrer han til å finne en forlatt hytte, dypt i Oregons villmark. Under tvil reiser Mack til hytta, og finner her en gåtefull trio ledet av en kvinne som heter Papa (Octavia Spencer). Gjennom dette møtet oppdager Mack viktige sannheter som endrer hans oppfatning av tragedien som har rammet han, og som vil forandre livet hans for alltid.

 

KONSERT MED JOHN-INGE ROLFSNES 

  • Torsdag kl 21.30 i Telt B

John-Inge Rolfsnes – lovsangsleder fra Stord I fjor gav han ut EP-en «Et nådens år» og har tidligere spilt inn to album med bandet Skrent. Stiller på Oase sammen med kona Gunhild og datteren Oda. «Jeg har blitt kjent med John-Inge som en helstøpt mann, en helhjertet lovsangsleder og en gudbenådet låtskriver. Jeg kan anbefale han og hans tjeneste på det varmeste». David André Østby – Lovsangsleder i Filadelfiakirken, Oslo.

 

HILLSONG WORSHIP UK: Touching Heaven Worship Night

  • Fredag kl 21.30 i VoksenOase-salen

Himmelsk lovsang med internasjonale lovsangsartister, fantastiske lovsanger i en moderne musikalsk drakt. Konsert med Hillsong Worship UK.12 lovsangsledere fra Hillsong menigheten i London kommer og slipper seg løs og tar oss med i en fantastisk musikalsk kveld der vi sammen ærer Gud. Mange kjente flotte lovsanger fra de siste 5-10 år i en moderne musikalsk drakt. Hillsong-bevegelsen har gitt ut over 40 album, med sanger som ukentlig synges av over 50 millioner mennesker. Sangene fra Hillsong er oversatt til over 60 språk. Dette gjør dem til en av de fremste aktørene innen moderne kristen musikk. Hillsong-bevegelsen samler hver søndag over 100 000 til gudstjeneste og er en menighet i stor vekst. Vi kan se frem til en fantastisk lovsangkveld.

 

RELEASEKONSERT MED HARALD HØIDAHL

  • Lørdag kl 21.30 i Gamlebyen Kirke

Harald Høidahl slipper nytt album under Oase. Lørdag 15. juli ca kl 21.30 blir det releasekonsert i Østre Fredrikstad kirke (i Gamlebyen) der Harald m/band spiller låter fra det nye albumet «Kyrie eleison». Fredrikstadmannen leder lovsangen på årets Oase og han har ledet lovsangen på Livets Ords store konferanser og på Winter Celebration i 2012 på Oslo Convention Centre for God TV. Dette er hans sjette soloplate. Musikken på den nye platen kan kanskje beskrives som dynamisk lavmælt.

SommerOase.oppslag2017-140dpiSommerOase.oppslag2017-140dpi Programoversikt Oase2017