3
jul

Senkveld program Oase 2016

Vi kan i år presentere et spennende senkveld program etter kveldsmøte. Dette vil starte fra kl 21.30 og utover. Her blir det  mye for enhver smak og vi har flere konserter enn tidligere år. Vi fortsetter også med kveldsprat, hvor du blir bedre kjent med noen av talerne. De single kan prøve lykken på Speed-dating.

«Fra den brede vei til den smale sti».  Storslått sommersang, kristen sang, viser, tull og tøys – på Østfoldsk ;-).

Konsert med Bjørnar Spydevold

Spydevold

Når: Tirsdag 12.juli kl 21.30  Hvor: I telt utentfor Kongstenhallen (JO-teltet). Gratis adgang for deltaker og de som har enkeltbillett/dagspass til kveldsmøte den aktuelle kvelden.

Bjørnar Spydevold fra Greåker har en 30 år lang sangkarriere bak seg. Han han har medvirket i en rekke teateroppsetninger og konserter både her i Østfold og i store deler av landet. Spydevold har gitt ut 3 plater: Ei stille natt – Odyse – Kom sommervind. Hans repertoar variere fra musikaler og viser til sanger med kristent innhold. Han vil gjerne gjennom sin sangglede også formidle et godt kristent budskap, som betyr mye for han. Han har gjort sentrale roller i Les Miserables, Bør Børson jr., Den glade enke og Orfeus i underverdenen. I 2008 gjorde Bjørnar en stor rolle med tittelrollen i Svein Gundersens musikal Jeppe på Bjerget. Han har med seg Dan René Dahl på tangenter.

 

En reise både i tid og sted, troens gleder og utfordringer, kjærligheten og livet generelt.

Konsert med Marianne Juvik Sæbø

Marianne

Når: Torsdag 14.juli kl 21.30. Hvor: VoksenOase-hallen i Kongstenhallen. Gratis adgang for deltakere og de som har enkeltbillett/dagspass til kveldsmøte den aktuelle kvelden.

Denne fantastiske sangerinnen fra Askøy utenfor Bergen blir 50 år i juli, og har i den forbindelse vært i Rainbow studio i Oslo sammen med pianist Vidar Eldholm. Den nye CD blir en minnebok over kjente og kjære sanger som har betydd mye for Marianne.Helt siden sitt første Oase stevne en gang rundt 1990 har Marianne JuvikSæbø vært «hekta» på Oase. Sommerstevnet har vært et «friminutt» i en travel hverdag og en Oase til inspirasjon og fornyelse både for henne og
familien i en årrekke. Hun vil ære Oase med å lansere denne CD på Oase i
Fredrikstad 2016. Hun blir akkompagnert av Vidar Eidholm (piano) og Magnhild Mo (cello).

 

Energisk show, med musikere som elsker Jesus.

Konsert med Twelve24

Twelve 24

Når: Torsdag 14.juli kl 22.30 Hvor: TenOase-hallen i Kongstenhallen. Bare for TenOase-deltakere eller tenåringer med dagspass/enkeltmøte billett til TenOase.

Med sitt energiske show inviterer Ryan fra USA, Christina fra Ghana og Josh fra England oss med på en reise inn i deres musikalske verden, som er preget av deres ulike kulturer. De elsker musikk, de elsker Jesus, og de ønsker å fortelle sitt publikum at Han elsker oss også.

 

Himmelsk lovsang med internasjonale lovsangsartister, fantastiske lovsanger i en moderne musikalsk drakt.

Hillsong Worship UK

Face5

Når: Fredag 15.juli kl 21.30 Hvor: VoksenOase-hallen i Kongstenhallen. Gratis adgang for deltakere og de som har enkeltbillett/dagspass til kveldsmøte den aktuelle kvelden.

12 personer fra Hillsong menigheten i London kommer og slipper seg løs og tar oss med i en fantastisk musikalsk kveld der vi sammen ærer Gud. Masse kjente flotte lovsanger fra de siste 5-10 år i en moderne musikalsk drakt. Hillsong-bevegelsen har gitt ut over 40 album, med sanger som ukentlig synges av over 50 millioner mennesker. Sangene fra Hillsong er oversatt til over over 60 språk. Dette gjør dem til en av de fremste aktørene innen moderne kristen musikk. Hillsong-bevegelsen samler hver søndag over 100 000 til gudstjeneste og er en menighet i stor vekst. Vi kan se frem til en fantastisk lovsangskveld.

Festivalkino på War Room

War Room

Når: Lørdag 16.juli kl 21.30 Hvor: VoksenOase-hallen i Kongstenhallen. Billett:70 kr for voksne og 50 kr for barn.

Den aktuelle filmen «War room» om bønnens makt vises. Mye holder på å gå galt, – men et spesielt rom i huset blir et sted det bønn til Gud endrer personer og situasjoner. I samarbeid med Fredrikstad Kino skal vise den kristne filmen War Room som har hatt enorme publikumstall og fått svært gode kritikker. «War Room» handler om kraften i bønn.

Kveldsprat

Oase 09.07.2015 (28)

Vi vil også i år ha kveldsprat med noen av talerne. Her får du bli kjent med talerne i en mer uformell prat. Det blir i et telt utenfor Kongstenhallen ca 21.30. Du får møte disse talerne: Peter Halldorf (onsdag), Surpresa Sithole (torsdag) og Rania Sayegh (lørdag). Dette er gratis for alle deltakere og de som har enkeltbillett/dagspass til kveldsmøte den aktuelle kvelden.

Speed-dating

Speed-dating Oase

Oase arrangerer også i år Speed-dating med Solid Love. Kort sagt går det ut på at deltakerne får 3-5 minutter på å møte hverandre, og at en møter så mange som 20 personer på en kveld. I etterkant foregår kommunikasjonen skriftlig, og der begge to er interessert i hverandre får man kontaktinfo til å ta ting videre.

Du kan møte følgende kvelder. NB! Dette starter kl 21.00: 18-30 år (onsdag 13.juli), 28-43 år (tordag 14.juli) 40-60 år (lørdag 16.juli). Sted: Betania i Gamlebyen. Påmelding: dating@oase.no