17
jun

Spilleliste fra Salt Lovsang

Her er en spilleliste på Spotify med mange oppbyggelige lovsanger! Salt Lovsang har publisert spilleliste med noen av sangene de skal bruke på Oase i sommer. Bli inspirert og kjenn på forventningene.

Det er bare tre uker til Oase, vi gleder oss! Prisene stiger tirsdag 20.06 kl.23.59. Opplev Hillsong, Ben Fitzgerald, Øystein Gjerme, m.fl. Fantastisk lovsang, inspirerende forkynnelse og seminarer. Oase er også sommer, nye relasjoner, vakre Gamlebyen, stort utebasseng på stevneområdet. Eget program for barn og unge.

Vi er veldig glade for at Salt Lovsang skal lede lovsangen på flere møter under årets Oase. Harald Høidahl med team leder de andre møtene. Det blir også lovsangskonsert med Hillsong Worship UK.

PRISENE STIGER 20.JUNI KL 2359:

MELD DEG PÅ HER

Salt Lovsang er lovsangsarbeidet i Salt, en pinsemenighet i Bergen ledet av Øystein og Gina Gjerme. Siden oppstarten i 2004 har menigheten vokst til å omfatte 8 forsamlinger i og utenfor Bergen, og samler hver uke ca 1000 mennesker til deres gudstjenester. I tillegg plantes i disse dager Salt Trondheim, Salts første forsamling utenfor Bergensregionen.

Her kan du gå til spillelisten, du kan også spille den direkte her om du allerede er logget inn hos Spotify. Du må ha brukerkonto hos Spotify for å høre sangene (gratis).

 

Salt Lovsang er ett lovsangsteam på flere steder. Et kollektiv på ca 80 personer som brenner for å lede mennesker til et nytt og bedre liv i etterfølgelse av Jesus. Deres drøm er å se venner, kollegaer, familier og nabolag bli forandret ved at vanlige mennesker får et møte med Gud, og nesten hver uke ser de nye mennesker ta bestemmelsen om å legge livet sitt i Guds hender og følge etter han på gudstjenestene.  De kjenner seg utrolig privilegert som får lov til å være lyden av dette, og gleder seg til å lede deltakere på Oase 2017 inn i Guds nærhet.