9
jan

Stand på Oase 2016

Mulighet for stand på OASE 2016

Det er med glede vi inviterer deg og dere til å ha stand på årets OASE 12.-17.juli som finner sted i Kongstenhallen(e), Fredrikstad.  En del har allerede kontaktet Oase med den hensikt å få til en stand på dette sommerstevnet.

I fjor regner vi med at vi hadde anslagsvis 5-6.000 forskjellige personer innom i løpet av stevnedagene, – og vi forventer minst det samme i år. Samtidig hadde vi ca.3.000 besøkende på fredag og lørdag kveld.

Trykk her for å få et oversiktskart som tilsier hvor standsområdene blir (områder 1 – 6). Man kan ønske seg et område, men vi kan ikke love annet enn at den som er ” først til mølla” har større sannsynlighet for å få det slik de vil. Vi vil ha frihet til å plassere litt for både harmonisering av stander og å sikre variasjon.

TenOase-hallen og hovedhallen har samme inngangsparti, og det vil alltid være mange mennesker forbi i disse områdene. Det er noe usikkert på nåværende tidspunkt hvor Miljøteltet til TenOase skal plasseres, men i samråd med lederen for TenOase, så har vi pekt ut område 6 som spesielt egnet for stands rettet mot TenOase deltagere. (Det er også plass til noen innestands i område 2 som er rett ved inngangen til TenOase- hallen.

Vi har også i år noe begrensning på antall stands inne, men i tillegg vil vi ha en del stands i tilknytning til uterestauranten  og ved siden av hovedinngangen(område 1), samt område 6 (som er fokusert på ungdommene).

Når det gjelder ”ute-stands” så vil det bli lagt til rette for å ha disse i småtelt (pop-up telt)  som vi leier.

Viktig: Dersom dere har eget telt, så bruk gjerne det og gi beskjed om det på forhånd. Da vil dere kunne få avslag i prisen på standleien.

Vi har åpnet for  salgsstander, men vi ønsker å ha en viss styring med hvilke typer salgsstand som blir tilstedeværende, – både for å ta hensyn til etikk og å unngå ”tempelplass-tilstander” vil vi forsøke å se på helheten. Men vi vil gjerne at både promotering av gode produkter, stand som selger til inntekt for misjonsprosjekter og spennende kommersielle produkter kan få markedsføre seg. Vi vil ikke garantere at det blir bare én stand som selger samme type produkter, – annet enn for bokhandel.

For å bestille plass og priser, kontakt Anne Lerbo: Email: anne@oase.no eller Tlf: 48057540