29
feb

Talere på TenOase

For all informasjon vedrørende TenOase 2016 se www.tenoase.no. Du melder deg på til TenOase 2016 her.

Her følger en oversikt over de som skal ha tale på TenOase.

Thomas Åleskjær

rsz_thomas

Pastor OKS

Thomas Åleskjær er pastor i Oslo Kristne Senter, Romerikskirken. Thomas har sin utdannelse fra Hillsong College i Australia og fikk kall til å plante sin første menighet som 26 åring. Hans forkynnerkarriere startet allerede som 20-åring. Siden da har han talt og undervist i forskjellige kirkesamfunn over hele Norge.
Selv om Thomas har tjent i en lokal menighet nesten hele livet. Ligger hans store pasjon i å dele evangeliet med de gode nyheter om Jesus Kristus ut til nye mennesker, for å oppleve at disse finner liv og håp i Jesus, og å disippelgjøre de i Guds ord og i Guds nåde. Thomas sin forkynnelse er krydret med humor, glede og fremstår med et tydelig Jesus fokus.

Siri Novak Jenssen

rsz_siri_stab-12

Pastor Filadelfiakirken Oslo

Siri er en forteller av de sjeldne og har en unik måte å formidle Bibelen på. Som ungdomspastor i Filadelfia Drammen i 3 år, gudstjenesteleder i Filadelfia Oslo i 3 år, og nå pastor i filadelfiakirken Oslo, har Siri opparbeidetseg en fortellerevne utenom det vanlige. Hennes lidenskap ligger i at bibelhistoriene skal føles levende. Man skal ikke bare høre en tekst, men kjenne at dette er ekte mennesker som kan gi oss noe i dag.

Kristoffer Stokke

rsz_kristoffer_stokke

Konsulent

Kristoffer har vært aktiv i TenOase i mange år. Har har vært både deltaker og taler på TenOase siden han var helt ung. Kristoffer har vært ungdomspastor i Tønsberg Frikirke, han arbeider nå som konsulent. Han  var med å starte den tverkirkelig ungdomsbevegelsen Get Focused. I 2015 var han initiativtaker til  EnDag som samlet flere tusen i kampen mot menneskehandel. Kristoffer er trosfrisk, ærlig og uredd kommunikator og en inspirerende taler!

Ben Cooley

rsz_ben

CEO Hope for Justice

Ben er CEO og grunnlegger av Hope for Justice, en organisasjon med en tverrfaglig tilnærming for å ende slaveri. Siden Hope for Justice ble startet i 2008 har Ben fulgt organisasjonens vekst til fem kontorer på tre kontinenter, i august 2015 ble det startet ett kontor i Norge. Han leder et voksende team med profesjonelle medarbeidere som jobber i samarbeid med politi og påtalemyndigheter og ledende programmer mot menneskehandel i USA, Storbritannia og Kambodsja og Norge. Ben er en utrolig dyktig kommunikator, han motvierer og engasjerer. Han er veldig glad
i Norge, og elsker brunost og kebab.

Espen Hægeland

rsz_espen_hægeland

Prest Fjellhamar Kirke

Espen Hægeland har vært med på Oase fra han var helt ung. Han var deltaker på TenOase og ble så med i Styret for TenOase. Siden har han vært med på Oase med familien i mange år. Espen er til daglig undervisningsprest i Fjellhamar Kirke. Til sommeren har Espen Hægeland arbeidet 14 år i Fjellhamar menighet. Han kom da fra Ungdom i Oppdrag. Før det igjen var Espen aktiv i ungdomsarbeidet i Skårer kirke. Faktisk har han jobbet med ungdom siden han selv var tenåring. I sommer skal han tale både på TenOase og VoksenOase.

Morten Eikli

rsz_morten_eikli1

Prosjektleder

Morten kommer fra Aurskog et lite stykke utenfor Oslo. Han har jobbet mange år for kristenrussen, og jobber nå som rådgiver for Blåkors, utenom det reiser han også rundt i hele Norge og holder seminarer. Morten er kjent i TenOase-miljøet og ser på seg selv som en Oasegutt. Han er en ærlig og bibelforankret forkynner og ikke redd for å snakke om det mange andre ikke tørr å snakke om.

Kristin Aamodt Hardang

rsz_kristin_aamodt

Studiekonsulent NLM

Kristin er en nybakt mor fra Kvelde i Larvik. Jobben hennes er å være skolekonsulent for NLM, og hun er utdannet sosionom. Selv har hun mange gode opplevelser fra TenOase, og gleder seg til å tale for oss. Hun er en dyktig taler, som snakker sunt og sant om hvem Jesus er.