Velkommen til Oase 2017

asbjorn-simonnes

Asbjørn Simonnes, Daglig Leder Oase

Vi er glade for å ønske velkommen til Fredrikstad enda en gang. Siden 1980 har Oase arrangert sommerstevner i hele landet og Fredrikstad er en by vi finner tilbake til. Fredrikstad byr på sjøen, fortet, Gamlebyen, et utendørs badeanlegg, – og forhåpentligvis masse sol. Oasevennene går ikke lei av Fredrikstad. Stevnet holdes i Kongstenhallen, alt er kompakt og tilbudet til alle generasjoner er nær hverandre. 

Alle trenger å erfare Den Hellige Ånd som i en realitet i sitt liv. Evangeliet om Jesus Kristus er fundamentet for dette. Oases nød og oppgave er å forkynne dette slik at mennesker, menigheter og samfunnet forvandles. Oase ønsker å legge til rette for et personlig møte mellom den enkelte og Gud, slik at Jesus blir levende i hverdagen og Den Hellige Ånds virke en realitet. I dette er fellesskapet der alle får utvikle seg og tjenestegjøre for hverandre helt vesentlig.

Vi inviterer til et stevne der relasjonen mellom Gud og mennesker, og mellom mennesker av alle generasjoner blir dypere. Oase har et variert program med forkynnelse, lovsang, felleskap og opplevelser som er tilpasset mange behov. Vi har også fokus på utrustning til felleskap og tjeneste i forsamlinger og menigheter.

Vi har store forventninger til årets stevne!

 Vennnlig hilsen,

Asbjørn Simonnes