1
feb

Kan du være frivillig under Oase?

4-500 frivillige medarbeidere bidrar på Oase hver sommer. Bli med på et av våre team du også! Det gir deg fellesskap og en tjeneste hvor du kan bruke dine gaver.

Bildet over viser mange av de som var med i fjor, her har vi nattverdsgudstjeneste i forkant av stevnet.

Du melder deg på som frivillig i påmeldingen som åpner februar/mars, har du spørsmål ta kontakt med oss på telefon 22 82 00 45 eller mail til oase@oase.no

Vi har behov for medarbeidere i svært varierte oppgaver. Mange opplever at det felleskapet man får når man jobber sammen for Herren, er svært verdifullt og opplever at dette blir en gudstjeneste i seg selv. Du får enklere et mindre miljø på et stort stevne og du får brukt dine evner og gaver i Guds rike! Mange opplever også å få venner for livet. Alle oppgavene medfører også at du får reduksjon eller gratis stevne deltakelse. Her er  en oversikt  over noen av de oppgavene du kan ha:

LES OM OASE 2017 HER

praktiske medarbeidere

Praktiske Medarbeidere

Oase har utviklet et konsept som vi kaller «Vi på taket». Vi har et  flott bilde fra Luk 5.17 ff om de 4 vennene som praktisk tilrettela for at deres lamme venn skulle få et forvandlende nærmøte med Jesus. Da Jesus så deres tro skjedde underet. Derfor er disse oppgavene så utrolig viktige for hele stevnet. Mange av oss starter stevnet 2-3 dager før stevnet på det vi kaller RiggeOase. Mye skal gjøres klart før stevnet, her er det oppgaver for liten og stor. Du får oppgaver som passer til dine ønsker og kvaliteter. Dagene i forkant har også et åndelig fellesskap som mange verdsetter. Når stevnet er igang er det svært mange oppgaver du kan bidra med:

  • Møteverter
  • Registreringsteam/stevnekontor
  • Brannvakter under møter
  • Vakter på skoler (også nattevakter)
  • Plukke søppel
  • Rydde
  • Vasking
  • Film-team
  • Journalist – team

Nb ! Ønsker du å være vanlig deltaker, men kan bidra med litt arbeid? Det er selvsagt helt greit og du får muligheten til å krysse av for dette i påmeldingsskjemaet.

Veiledere

VoksenOase veileder

Veiledere har blant annet forbønn og samtale med alle deltakerne. Vi har en viss kvalitetsprosedyre ved rekruttering av nye veiledere. Ønsker du å bli med som ny Veileder eller Mosestjener nå i 2017? – Kontakt Per Kåre Vatland, per.kare.vatland@lyse.net eller ring 414 46 180. Som veileder ligger det som forutsetning at man er med på «Medarbeiderdagene» i forkant av stevnet.

 

TenOase-2015-(1)

TenOase – medarbeider

Å være medarbeider på TenOase innebærer å være gruppeleder og forbeder. Inkluderer graits overnatting på medarbeiderskole, frokost og mulighet til å smøre matpakke gjennom uken. Som medarbeider ligger det som forutsetning at man er med på «Medarbeiderdagene» i forkant av stevnet.

Du kan bo på skole med øvrige medarbeidere, hvor du får frokost og kveldsmat.

Bojoko-medarbeidere3

BarneOase-medarbeider

Ønsker du å være medarbeider på BarneOase (Bojoko)? Vi har store forventninger til hva Gud har på hjertet for sommerens stevne og gleder oss til å møte fantastiske barn! Det blir undervisning og lovsang blandet med lek og moro, i møte med gamle og nye venner. Som medarbeider ligger det som forutsetning at man er med på «Medarbeiderdagene» i forkant av stevnet.

Som BoJoKomedarbeider er det forventet at du blir med fra søndagen på medarbeuiderdagene. Du får hele stevnet til 150 kr og kan bo på skole gratis hvor du får frokost og kveldsmat.

Ved spørsmål ta kontakt med: Steffen Nilsen, stefi@online.no / 47021668 eller Knut Magne, kmzo@online.no /  45066272

Bjarte Baasland

Leave a Reply