23
jun

Festivalkino lørdag kveld: War Room

I samarbeid med Fredrikstad Kino kan vi invitere til festivalkino lørdag kveld etter kveldsmøte.  I samarbeid med Fredrikstad Kino skal vise den kristne filmen War-Room som har hatt enorme publikumstall og fått svært gode kritikker. Mye holder på å gå galt, – men et spesielt rom i huset blir et sted det bønn til Gud endrer personer og situasjoner. «War Room» handler om kraften i bønn.

Vi viser denne filmen på storskjermer i Kongstenhallen etter kveldsmøte lørdag 16.juli ca 22.30. Siden det er Fredrikstad Kino som har rettighetene til filmen, vil det koste 70 kr for voksne og 50 kr for barn. Prisen er den samme for Oase-deltakere og andre som ønsker å se filmen. Billett kjøpes i informasjonsskranken i Kongstenhallen under stevnet.

Det var enorm interesse i USA for den kristne filmen «War Room», som handler om kraften i bønn. Filmen spilte inn over 11 millioner dollar, vel 90 millioner kroner bare i løpet av premierehelgen. Det gjorde den til den nest mest sette kinofilmen i USA, denne helgen.

Filmen er laget av brødrene Alex og Stephen Kendrick, som også står bak kjente filmer som «Courageous», «Fireproof» og «Facing The Giants».