5 konserter på Oase 2021

Vi inviterer til konserter i Fredrikstad Domkirke hver kveld under Oase 2021. Vi har fått med flotte artister og får viarierte konserter. Billetter er i salg nå !

Vi får konserter med Ole Børud, Filadelfia Lovsang (Kristiansand), David Andrè Østby, Solveig Leithaug og Garness. Se mer om artistene under. 

Etter at kulturlivet i stor grad har vært stengt ned i over ett år tror vi mange er sultne på gode konsertopplevelser igjen. Vi er derfor veldig glade for at fantastiske artister har takket ja til å komme på Oase. 

Vi vil naturligvis følge gjeldende smittevernråd og regler for antall på arrangement.  Det er derfor begrenset med plasser.   

Det er to måter å kjøpe billett på:

1.  Dersom du skal bare på konsert bruk skjema under. Pris blir da: 300 kr per billett. 

2. Dersom du vil ha med ett eller flere Oase-møter også, får du 30 % rabatt på konserten. Du kan kjøpe hele stevnet, 3-dagers billett, dagspass og enkeltmøter sammen med konsertbillet  Bruk da påmeldingsskjema her. 

  • På grunn av Covid 19 forskrifter må du fylle inn navn og kontaktinfo på alle billettkjøpere til hver enkelt konsert. Du vil bli spurt om det i skjema.

Garness

Garness består av tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Frekhaug utenfor Bergen. Jentene som hver eneste sommer i oppveksten dro på Oase og var med i foreldrenes lovsangsteam (Familien Reigstad), kommer nå tilbake for å holde konsert i Fredrikstad domkirke. 

De har siden sist rukket å bli blant landets mest kjente kristne artister, med flere plateutgivelser og har hatt turne i hele landet med sine sanger. De vil blant annet fremføre sanger fra deres siste album, Canyons and Mountaintops. Publikum vil også få høre noen smakebiter fra påskekonserten «Gåten om korset» og kjente salmer.

SOLVEIG LEITHAUG

Mange nordmenn synes Solveig Leithaug (54) alltid har vært her. Kanskje fordi hun allerede som 18-åring debuterte med plata Askepott. Fleire tiår før jenter med eminent gitarspill og egenkomponerte låter dominerte popverdenen var hun der, artisten fra en av Nordhordlands mest musikalske familier.

Siden 1985 har det blitt elleve norske og sju engelske album, og musikalske oppdrag over hele verden i tjue land. De siste 20 årene har Solveig Leithaug vært bosatt i USA. Hun har blitt tatt varmt imot i sitt andre hjemland og har mottatt flere utmerkelser, blant annet den prestisjefylte Dove Awards. 

David AndrÈ ØSTBY

David André Østby er lovsangsleder og pastor i Filadelfia Oslo. Han har vært på Oase flere ganger tidligere, men nå er det lenge siden sist og vi gleder oss til lovsangskonsert.

Han har skrevet en rekke høyt elskede lovsanger. For eksempel: Gi meg Jesus, Strømmer av Nåde, Graven er Tom og All Because Of You. Han slapp i påsken sitt sjette soloalbum, albumet “Hymner” inneholder 9 sanger, blant annet singlene Du sier og Tilgitt.

FILADELFIA LOVSANG

Filadelfia Lovsang er sang- og musikkarbeidet til Filadelfia Kristiansand. Sang og musikk har vært en viktig del av vår menighet helt siden oppstarten i 1919. Sjanger og uttrykk har endret seg med tiden, men hjertet bak har vært det samme i 100 år; å gi Gud ære, fortelle det gode budskapet om Jesus og skape rom for tilbedelse i Hans nærvær. Deres siste album «Immanuel» finner du der du strømmer musikk.

Filadelfia Kristiansand er en pinsemenighet i Kristiansand og er den nest største pinsemenigheten i Norge.  Menigheten hadde sine første samlinger i 1919.

 

OLE BØRUD

Med Johannes Groth

Ole Børud tok seg til finalen i Stjernekamp på NRK i 2018 og dro deretter ut på en omfattende turnè gjennom 2019 hvor det ble rullet høye terningkast både i inn- og utland. Nå ventes nye singler denne våren og nytt album til høsten.

Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv (Arnold B. Family), har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben.

HVORFOR DELTA PÅ OASE?

Vi har spurt noen deltakere hvorfor de drar på Oase. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev