fbpx

Angående Oase 2020 og coronaviruset

Norge er inne i en spesiell tid og vi gjør en stor dugnad i landet vårt for å begrense smitte av coronaviruset. Foreløpig er det ingen som vet hvordan situasjonen vil være i sommer.

Vi fortsetter derfor å forberede sommerens stevne, men vi vil selvsagt følge retningslinjer gitt fra myndighetene. Det skal være trygt for deg og din familie å komme på SommerOase også i år og vi håper det vil være mulig å gjennomføre stevnet i juli. Vi vil ta en avgjørelse senest 1.juni, om myndigheter ikke har gitt noen retningslinjer før dette.

Vi har utsatt betalingsfristen til 1.juni. Det vil si at du ikke betaler noe ved avlysning. Du vil få en giro på mail, når vi får bekreftet at det blir stevnet i år. Hos våre overnattingssteder er det også mulig å bestille uten å måtte betale ved avlysning. Se våre overnattingstilbud her.

De som allerede er påmeldt vil også få utsatt betalingsfristen, de som allerede har betalt vil kunne få refundert det man har betalt. Vi kommer tilbake til dette, dersom arrangmentet avlyses.  

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev