Besøk fra Kenya på Bønnehuset

Oase Bønnehus har hatt gleden av å ha besøk fra et pastorpar fra Kenya. De har bedt for Norge hver dag siden 2009- 14 år!

De kommer fra en 40 dagers faste og bønn i menigheten sin der alt fokus har vært at de velsigner og ber for Norge!! Det er utrolig sterkt å se overgivelsen og lydigheten og hjertet de har for landet vårt. Vi ber om evne til å ta imot og forvalte disse profetiske ordene slik at det blir til fornyelse og vekkelse i Norge. NÅ spirer det frem…merker dere det ikke? var et av hovedversene i budskapet deres fra Jes.43, 18-19.

Nå er de i Stavanger en uke, så skal de til Kristiansand før de drar tilbake til Kenya 6.sep.Ta kontakt om du har spørsmålOase Bønnehus har hatt gleden av å ha besøk fra et pastorpar fra Kenya. De har bedt for Norge hver dag siden 2009! 14 år. De kommer fra en 40 dagers faste og bønn i menigheten sin der alt fokus har vært at de velsigner og ber for Norge!! Det er utrolig sterkt å se overgivelsen og lydigheten og hjertet de har for landet vårt.

Vi ber om evne til å ta imot og forvalte disse profetiske ordene slik at det blir til fornyelse og vekkelse i Norge. NÅ spirer det frem…merker dere det ikke? var et av hovedversene i budskapet deres fra Jes.43, 18-19. Nå er de i Stavanger en uke, så skal de til Kristiansand før de drar tilbake til Kenya 6.sep.Ta kontakt om du har spørsmål

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev