Bli medarbeider på BarneOase

Det er fantastisk å se hvor mange barn som kommer på Oase hvert år og høre vitnesbyrd om hva de opplever med Gud på Oase! I fjor var det en enorm økning i antall påmeldte barn og da trenger vi flere medarbeidere!

Vi ønsker å ta godt vare på hvert eneste barn, men da trenger vi også mange ledere, spesielt gruppeledere for aldersgruppen 4-7 år. Vi vil derfor i år teste ut et tilbud som vi håper mange menigheter vil ha glede av.

Hvis du melder på minst 4 personer fra samme menighet som setter av tre dager på dagtid + inspirasjonsdag i forkant, får alle disse gratis pass til stevnet og en gratis plass på campingen eller skoleovernatting for alle. På ettermiddagene/kveldene og i helga trenger dere ikke å ha noe ansvar og kan delta hos de voksne eller TenOase.

Hva kreves for å benytte denne muligheten:
At du er glad i Jesus og glad i å være med barn.
At du setter av onsdag og torsdag kl.9-14 og fredag kl.9-16. Fredagen avslutter vi med å spise pizza sammen
At du blir med på inspirasjonsdagen i forkant kl.10-16.
At du kan være gruppeleder for en gruppe med barn på 4-5 år eller 6-7 år. Det er to gruppeledere på hver gruppe. Du får tildelt et ferdig opplegg. Kom gjerne med ønske om aldersgruppe og hvem du vil lede sammen med. I gruppene med de yngste barna er det opp til 6 barn, i gruppene med de eldste barna er det opp til 8 barn.

Dere er minst 4 ledere som melder dere på sammen. En leder i menigheten anbefaler de aktuelle personene som gruppeledere for barn.

Dere er minst 4 ledere som melder dere på sammen. En leder i menigheten anbefaler de aktuelle personene som gruppeledere for barn.

Hvorfor benytte seg av denne muligheten?
-Flott å dra sammen som menighet på Oase!
-Kunne være med å bringe glede, kjærlighet og Jesus til en gruppe barn du får ansvar for.
-Få inspirasjon sammen på møter og seminarer på ettermiddagene/kveldene og i helga.
-En inspirasjonsdag i forkant der du selv kan få påfyll, forbønn, god forkynnelse være i lovsang og bli forberedt til de neste dagene.
-Gratis festivalpass og gratis overnatting på camping/skole.

Hva gjør en gruppeleder?
Gruppelederne møtes på morgenen til bønn og lovsang før det blir litt praktisk info. Litt før kl.9.45 står lederne klare for å møte barna og følge gruppa si på barnemøtet. Etter møtet rullerer gruppene på ulike aktiviteter: En hobbyaktivitet, leke ute sammen og spise lunsj sammen. Det er fint å bruke anledninger til å prate om det som skjedde på barnemøtet og gjerne be litt sammen. Kl.13 hentes barna av foreldrene og lederne møtes kort for å høre hvordan dagen har gått.

Behov
Det er gruppeledere for barn fra 4-7 år vi har mest behov for, men det er mye annet vi også vil trenge hjelp til på BOJOKO. Om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet, men ønsker å gjøre noe annet enn å være gruppeleder, ta kontakt, så kan det godt hende vi finner en annen oppgave til deg. Vi trenger omtrent 40 gruppeledere for aldersgruppen 4-7år, i tillegg trenger vi noen medhjelpere på JuniorOase og KnøtteOase. Når vi har fylt opp med nok ledere, vil det ikke lenger være mulig å benytte seg av dette tilbudet.

Er dette interessant? Eller vil du vite mer?
Ved påmelding, ta kontakt med: Bjarte Baasland, Tlf: 922 17 838 Email: bjarte@oase.no

Ved spørsmål rundt opplegget, ta kontakt med: Ellinor Teisbo Haldorsen, mail: ellinorhaldorsen@gmail.com, tlf: 993 56 453

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev