BOJOKO 2022

endelig kan vi samles som før !
DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER
bOJOKO 2022 - 12.16 JULI - FREDRIKSTATD

Velkommen

Barna kan glede seg til Oase! Barna deles inn i aldersgrupper, derav navnet BoJoKo: KO = KnøtteOase – 0-3 år, BO = BarneOase – 4-7 år, JO = JuniorOase – 8-12 år.For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende. De får snakke om tro, noen beveger seg ut i sin første bønn, noen snakker for første gang om tro, og alle opplever at det er normalt og godt å tilhøre Jesus Kristus.

De fleste blir begeistret for lovsang og talerne snakker på et forståelig nivå. Humoren og alvoret har sin rettmessige plass. Alle blir sett og har sin gruppeleder. Det blir spennende aktivitetsgrupper for junior, men også aktiviteter og grupper for de yngre

Steffen AARHUS
Leder BoJoKo

Talere og lovsang

Føbe elise edvardsen

Føbe er pastor i Filadelfia kirken i Sarpsborg, er gift og har 4 barn. Føbe har gitt flere utgivelser gjennom 20 år. Føbe har en sterk tjeneste med å å fram det gode budskapet gjennom sin musikk, og sin oppriktige formidlingsevne til å nå barna.

Føbe Edvardsen

LOVSANG JUNIOROASE 8-12 ÅR

Hanna T. Bylund Severinsen

Hanna har bakgrunn fra Ungdom med Oppdrag og har jobbet som barnepastor i Søgne misjonskirke i flere år. For tiden studerer hun samtidsteater på Universitetet i Agder og er kreativ leder for Barnefestivalen som avholdes hvert år i Søgne. Hun har tre barn og er gift med Bjørn Severinsen.

Hanna severinsen

TALER JUNIOROASE 8-12 ÅR

Anette Stokke er en sprudlende dame med mange jern i ilden.  Hun er utdannet lærer, til daglig jobber tjener hun i Tønsberg Frikirke og taler rundt om i Norge på ulike konferanser eventer og festivaler. Sammen med sin mann Kristoffer har de fire gutter og bor på Nøtterøy i Vestfold.

Hun er lidenskapelig opptatt av å se mer av Guds rike forløst i vår land og for å gi Jesus videre til neste generasjon.  Hun elsker Jesus og er lidenskapelig opptatt av å se mennesker få en berøring av Gud og Hans betingelsesløse kjærlighet. En kjærlighet som frigjør, setter i stand og helbreder.

Anette Stokke

TALER JUNIOROASE 8-12 ÅR

Familien Høivik

Familien Høivik er en sangglad familie på 5, som har ledet lovsangen på BarneOase de siste 7 årene.   Familien har opptrådt og holdt konserter, og far, Sven Olav, skriver mye av musikken.   De var også aktive med barnegospelgruppa “GiveMe5″ som turnerte på sør-vestlandet og ga ut cd.  Nå flytter barna etterhvert ut, og aktiviteten er ikke så stor lenger, men BarneOase er noe familien gleder seg til hvert år, og ikke vil gå glipp av! 

Familien Høivik

LOVSANG BARNEOASE 4-7 ÅR

Kristine Omdal

Kristine er utdannet lærer, og jobber som barnepastor i Justnes misjonskirke og lærer på Oasen skole i Kristiansand.

Hun renner for at barn og unge ikke bare skal få høre om Jesus ,men også få oppleve han og lære han å kjenne.

Kristine er gift med Johnny Omdal og har to barn. Hun har  tidligere  vært barnepastor i Credokirken.

kRISTINE OMDAL

TALER BARNEOASE 4-7 ÅR

Veronica Tofting

Veronica Tofting har drevet med litt forskjellig barnearbeid, alt fra kor til søndagsskole. Veronica og “Josefine” var med å lage søndagsskole opplegget “Helt konge” for noen år siden, og det ble en serie med videoer til det. “Josefine” har fulgt henne siden da. Veronica og “Josefine” syntes det er veldig gøy og et privilegium å få formidle litt om Jesus til de aller minste på KnøtteOase i år! Hun bor på øya Sotra utenfor Bergen med mannen Rune og to barn. De er aktive i Tremorkirken på Sotra, og har reist på Oase med en gjeng fra Sotra i mange år nå.

VERONICA TOFTING

KNØTTEOASE 0-3 ÅR

SUPER lØRDAG

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor. Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet. Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. 

Viggo Klausen

TALER

Ruben Gazki

Trylleshow
Skumparty

Skumparty

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

PROGRAM FOR BARNA

INFORMASJON

Morgensamling

Hver dag samles vi til en kjempefest med undervisning sammen med hverandre og Jesus. Vi vil lære å kjenne Jesus enda mer! Etter festen går alle i JuniorOase (8-12 år) til de forskjellige gruppene de har valgt. (ca. kl.11-13++).

BarneOase har en egen samling (4-7 år), og skal også ha lekegrupper spesielt tilpasset deres alder. KnøtteOase (0-3 år) har sitt eget opplegg med foreldrene tilstede, og koser seg på sitt vis.

kVELDSSHOW

På kvelden har barna kveldsshow med lovsang, bønn og forkynnelse.

Alle barn fra 8 år kan delta alene, barn som er under må ha følge med voksne

super- lørdag

På lørdagen blir det ikke vanlige grupper, men det blir  opplegg for barna gjennom hele dagen.  Vi starter med tryleshow med den kristne tryllekunstneren Ruben Gazki kl. 10 og fortsetter med skumparty. Så blir det Hope Challenge med hele Oase-familien og så blir det familiemøte kl. 16 hvor Viggo Klausen taler. Viggo blir også med på kveldsshow kl. 18.30 samme dag. 

AKTIVITETSGrupper fro barn 8-12 år

Dreamteam er ei frilufts gruppe med tur i det fri. Det vil være turer i kano og konkurranse med skyting med luftgevær.

Mesternes Mester. Dette er gruppen for de som liker å konkurrere. Det blir mange forskjellige kamper og slag. Konkurranser alle kan delta på, og som alle kan vinne på. Dette blir tøftt! 

Her blir det fotballtrening og kamper. Fotball ruler

 

Hobby. Alle får lage noe kreativt – for eksempel med filt, klippe, lime, lage forskjellige ting, male osv.

Har du lyst å lære dans som ofte brukes til lovsang og fremvisning i kirken, så er dette stedet for deg.

 Baking. Her skal alle få prøvd seg på å lage mat/bakverk. I år lager vi en liten kiosk og selger baksten også!

Spill, lær og trene håndball med instruktør og venner.

Har barnet en journalist eller fotograf i magen? Gruppen skal rapportere fra ulike aktivitene og publisere innhold på kveldsshow, og Oases Facebook/hjemmeside.

Lek og læring med materialer og bygging.