fbpx

BOJOKO 2022

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Vi gleder oss til å møtes igjen

Påmeldingen starter 1. mars

Velkommen

Barna kan glede seg til Oase! Barna deles inn i aldersgrupper, derav navnet BoJoKo: KO = KnøtteOase – 0-3 år, BO = BarneOase – 4-7 år, JO = JuniorOase – 8-12 år.For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende. De får snakke om tro, noen beveger seg ut i sin første bønn, noen snakker for første gang om tro, og alle opplever at det er normalt og godt å tilhøre Jesus Kristus.

De fleste blir begeistret for lovsang og talerne snakker på et forståelig nivå. Humoren og alvoret har sin rettmessige plass. Alle blir sett og har sin gruppeleder. Det blir spennende aktivitetsgrupper for junior, men også aktiviteter og grupper for de yngre​

Steffen AARHUS

Leder BoJoKo

SAMARBEIDSPARTNERE

Talere og lovsang

KOMMER

KOMMER

KOMMER

INFORMASJON

Morgensamling

Hver dag samles vi til en kjempefest med undervisning sammen med hverandre og Jesus. Vi vil lære å kjenne Jesus enda mer! Etter festen går alle i JuniorOase (8-12 år) til de forskjellige gruppene de har valgt. (ca. kl.11-13++).

BarneOase har en egen samling (4-7 år), og skal også ha lekegrupper spesielt tilpasset deres alder (f.eks legogruppe og bakegruppe). KnøtteOase (0-3 år) har sitt eget opplegg med foreldrene tilstede, og koser seg på sitt vis.

AKTIVITETSGrupper

Alle barna på JuniorOase (8-12 år) blir på formiddagen etter morgensamlingene inndelt i aktivitetsgrupper. Påmeldingen i gruppene skjer i påmeldingen til stevnet.

BarneOase (4-7 år) blir også delt inn i grupper – med passende aktiviteter for aldersgruppen, I påmeldingskjemaet vil du selv kunne velge hvilken gruppe de skal være i. Her har gruppenavnene dyrenavn.

Grupper for de mellom 8-12 år:

Baking: Her skal alle få prøvd seg på å lage mat/bakverk. I år lager vi en liten kiosk og selger baksten også!

Barnas Mesterkokk : Dette er en gruppe for de som liker å lage mat. Barna skal få utfolde seg å lage mat og lære serverings kunsten.

Dream team: En frilufts gruppe med tur i det fri. Det vil være turer i kano og konkurranse med skyting med luftgevær.

Fisking: En knallgøy gruppe for de som elsker å dra og fiske. Her skal det fiskes fiskepinner eller andre fisker. Kanskje dere får noe dere aldri har sett før på kroken?

Fotballgruppe: Her blir det fotball trening og kamper. Fotball ruler.

Håndballgruppe: Her skal vi lære og spille håndball sammen med dyktige instruktører. Håndball er gøy!

Hobby: Alle får lage noe kreativt – for eksempel med filt, klippe, lime, lage forskjellige ting, male osv.

Kreativ dans: Har du lyst å lære dans som ofte brukes til lovsang og fremvisning i kirken, så er dette stedet for deg.

Mesterens mester: Dette er gruppen for de som liker å konkurrere. Det blir mange forskjellige kamper og slag. Konkurranser alle kan delta på, og som alle kan vinne på. Dette blir tøft!!

kVELDSSHOW

På kvelden har barna kveldsshow med lovsang, bønn og forkynnelse.

Alle barn fra 8 år kan delta alene, barn som er under må ha følge med voksne

JuniorOase 8-12 år og BarneOase 4-7 år
Før 5.april: 550
Senest 20.juni: 600 kr
Fra 21.juni: 650 kr

KnøtteOase 0- 3 år 
Før 5.april: 300 kr
Senest 20.juni: 350 kr
Fra 21.juni: 400 kr

Frokost, middag og lunch hele stevnet: 800 kr
Badepass hele stevnet: 75 kr

Oase har tilbud om felles bespisning for alle deltakere. Måltidene er en viktig del av det sosiale fellesskapet under stevne.

Under følger menyen. Vi tilbyr også mat for de med gluten/laktose og veganer/vegetarianer. Dette bestilles i påmeldingen. 

Tirsdag middag
Snitzel m/ urtepotter, salat og sjampinjongsaus.
Onsdag lunch
Kald pastasalat med ost, skinke, grønnsaker og focaccia 
Onsdag middag
Oksekarbonader med ertestuing, løksaus og poteter.
Torsdag lunch
Kyllinglår med salat og ris.
Torsdag middag
Laksefilet med agurksalat, rekesaus og poteter.
Fredag lunch
Lasagne med focaccia.
Fredag middag
Røkt svinekam med surkål og poteter
Lørdag lunch
Nudler m/ kylling og wokgrønnsaker.
Lørdag middag
Grill med marinert svinenakke, hamburger, pølser og salatbufet

Vi har også cafè utenfor hallen  som selger noen varme og kalde retter (som ikke er en del av felles bespining tilbudet). Det er også kort vei til butikker i nærområdet og Gamlebyen ligger rett ved med mange restauranter.

Oase ønsker at alle som ønsker å delta på Oase skal ha mulighet til dette. Dersom du er usikker på om du kan delta på grunn av matallergi, funksjonshemming eller av andre praktiske årsaker, ønsker vi at du tar kontakt på oase@oase.no innen 1. juli. Du kan også benytte skjema under. 

Vi har også mulighet til å tilby reduserte priser ved vanskelig økonomi.  Ta kontakt med oss på oase@oase.no så skal vi prøve å finne løsninger. Det er også mulig å få hele stevnet gratis ved å jobbe frivllig. 

Da vil vi kunne svare spørsmål og eventuelt planlegge tilrettelegging for at du skal kunne komme på Oase. Vi har dessverre ikke kapasitet til å stille med ledsager, men din ledsager/assistent kan etter avtale få ukespass gratis.

Registrering vil foregå i inngangspartiet til Kongstenhallen tirsdag 13.juli fra kl 12-19. Den har også åpent mellom kl 21-22 samme kveld.

Kommer du til stevnet en av de andre dagene, skal du ved ankomst registrere deg eller kjøpe billett i informasjonsskranken på samme sted i Kongstenhallen.

Her kan du også stille spørsmål og kjøpe billetter. Både enkeltmøtebilletter, dagspass, konserter og billeter til badeland.