7-12.juli

BoJoKo

Fredrikstad
Kongstenhallen

Program for barn 0-12 år

40 år siden første stevne

Velkommen alle barn!

Barna kan glede seg til Oase! Barna deles inn i aldersgrupper, derav navnet BoJoKo: KO = KnøtteOase – 0-3 år, BO = BarneOase – 4-7 år, JO = JuniorOase – 8-12 år.For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende. De får snakke om tro, noen beveger seg ut i sin første bønn, noen snakker for første gang om tro, og alle opplever at det er normalt og godt å tilhøre Jesus Kristus.

De fleste blir begeistret for lovsang og talerne snakker på et forståelig nivå. Humoren og alvoret har sin rettmessige plass. Alle blir sett og har sin gruppeleder. Det blir spennende aktivitetsgrupper for junior, men også aktiviteter og grupper for de yngre​

Takk til hovedsponsor som støtter Oase

Disse kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Program

Informasjon

Alle barna på JuniorOase (8-12 år) blir på formiddagen etter morgensamlingene inndelt i aktivitetsgrupper. Påmeldingen i gruppene skjer i påmeldingen til stevnet.

BarneOase (4-7 år) blir også delt inn i grupper – med passende aktiviteter for aldersgruppen, I påmeldingskjemaet vil du selv kunne velge hvilken gruppe de skal være i. Her har gruppenavnene dyrenavn.

Grupper for de mellom 8-12 år:

Baking: Her skal alle få prøvd seg på å lage mat/bakverk. I år lager vi en liten kiosk og selger baksten også!

Barnas Mesterkokk (NY) : Dette er en gruppe for de som liker å lage mat. Barna skal få utfolde seg å lage mat og lære serverings kunsten.

Dream team: En frilufts gruppe med tur i det fri. Det vil være turer i kano og konkurranse med skyting med luftgevær.

Fisking: En knallgøy gruppe for de som elsker å dra og fiske. Her skal det fiskes fiskepinner eller andre fisker. Kanskje dere får noe dere aldri har sett før på kroken?

Fotballgruppe: Her blir det fotball trening og kamper. Fotball ruler.

Forkynnende kunst (NY): Her skal barna få utfolde seg kreativt, med å dele budskap igjennom visuelle bilder og malerier.

Hobby: Alle får lage noe kreativt – for eksempel med filt, klippe, lime, lage forskjellige ting, male osv.

Kreativ dans: Har du lyst å lære dans som ofte brukes til lovsang og fremvisning i kirken, så er dette stedet for deg.

Mesterens mester: Dette er gruppen for de som liker å konkurrere. Det blir mange forskjellige kamper og slag. Konkurranser alle kan delta på, og som alle kan vinne på. Dette blir tøft!!

Livet på Bondegård: Vi besøker bondegård og blir kjent med dyrene

Scroll to Top