fbpx

Bønnehus på Eidsvoll er i gang

Det er løfterikt! Og nå spirer det nye Bønnehus frem flere steder i Norge. I slutten av februar startet Bønnehus på Eidsvoll. Velkommen hver tirsdag!

Det var fullt hus på Sundhøi Bedehus, og Eivind talte om søskenkjærlighet mellom kristne, og delte erfaringer fra snart to års Bønnehusdrift i Oslo. To ektepar (se bildet under) har vært initiativtagere.

De har vært sammen og bedt over lengre tid. Inspirert av Bønnehuset på Søndre Skøyen, der leder Ivar Nakken har vært med mange mandager, er de nå i gang hver TIRSDAG.

Har det skjedd noe større på Eidsvoll siden 1814? Tenk hva det kan bety for hele området når kristne kommer sammen på tvers av menigheter for å prise Gud, be og søke Herren.

Hver tirsdag åpner dørene 11.30.
Tidebønn kl.12.00.
Matpause kl.13.00 og så er det pause og stillhet fra kl.17.00 frem til kvelds-tidebønnn kl.19.00. Spre de gode nyhetene!

På bildet under ser vi ledere for fem forskjellige menigheter i Eidsvoll og Oases daglige leder Eivind Arnevåg ledet en velsignelseshandling for disse og for enheten blant kristne i Eidsvoll og omegn. (Bilder: Harald Willard)

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Hvorfor delta
på Oase?