Bønnehuset starter opp igjen på mandag

Endelig kan vi åpne bønnehuset i Søndre Skøyen kapell som normalt, fra mandag 23.august. Vi er tilbake i rytmen med tidebønner hele dagen.

Det blir så bra å kunne møtes igjen til bønn, lovsang, stillhet og fellesskap. På alle samlingene vil det være mulighet for forbønn. Det er åpent kapell hver mandag fra kl.09-21. Det er tidebønner kl.10.00, 13.00 og 19.00. Du kan komme og gå som du vil.

Vi opplever Bønnehuset er et tilsvar på bønnen Jesus ber i Joh.17 der Jesus flere ganger ber oss innstendig om «å være ett». Vi kommer sammen og søker hans ansikt og hans hensikt, på tvers av menigheter og meninger. Vi ønsker et bønnehus båret av : ENKELHET OG GLEDE. 

I vår hadde vi Bønnehus på zoom når bønnehuset var stengt, det gjorde at man kunne delta fra hele landet. Mange ønsker at det skal fortsette og utover høsten kommer vi til å ha hybrid samlinger på vår kveldsbønn kl. 19, så det blir mulig å delta gjennom zoom fra hele landet. Første mandagen med zoom blir mandag 6.september og så blir det tilbud annenhver mandag i partallsuker. 

 

DAGSPROGRAM MANDAGER

Hver mandag i Søndre Skøyen Kapell
Dalbakkveien 39, 0682 Oslo

På alle tidebønnene vil det være muligheter for forbønn, samtale og skriftemål. Det er også muligheter for forbønn mellom tidebønnene. 
Kapellet er betjent og åpent mellom kl.09-21 og du kan komme og gå som du vil.

Vår samtale og forbønnstelefon fortsetter også mellom kl. 17– 21 hver mandag. Telefon nummer er 404 11 420.  Samtalen er gratis.  Vil du har mer info så setter vi deg på «Mail-lista» for Bønnehuset. Send mailadressen til: eivind@oase.no

Adresse:
SØNDRE SKØYEN KAPELL
dALBAKKVEIEN 38. 0682 Oslo

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev