fbpx

Nyhet: Oase – shuttelbuss for deltakere under stevne

Mange deltakere vil reise kollektiv til Oase og mange ønsker å la bilen stå under stevnet. Oase ønsker å bidra til at man kan klare seg uten bil og etablerer for første en gang en shuttlebuss under stevnet.

Noen av de flotte stedene vi tilbyr overnatting på ligger litt for langt unna til at man kan gå. Vi ønsker at det skal bli enklere å bo der ved å tilby shuttlebuss. Samtidig er det mange som ikke har bil som reiser kollektivt til Fredrikstad eller som foretrekker å ta fly til Gardemoen fremfor bil.

Nå kan begge deler gjøres enklere! Derfpr ilbyr vi i år shuttlebuss fra til og fra Kongstenhallen til steder vi samarbeider med for overnatting. 

Steder vi samarbeider spesilt med i år er:
Scandic hotell, Haugetun Folkgehøgskole og Stenbekk Misjonssenter. Vi samarbeider også med Magasinet Isegran, men her kan du byferjen gratis til Isegran. Den går fra Gamlebyen til Isegran. 

Vi vil også tilby transport på enkelte tidspunkt på ankomst dagen tirsdagen og avslutningsdagen søndagen. Den kan også de som bor ved Kongstenhallen under stevnet benytte.

Vi kommer snart tilbake med busstider. Det vil bli avganger før og etter møtene. Mulig dra "hjem en tur på formiddagen. Flest avganger for desom bor på Scandic Fredrikstad eller i nærheten av det hotellet.
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev