Camping Oase 2024

Vi gleder oss til stevne og er i full gang med å planlegge alt som skal til for et slikt stevne. Både store og mange små ting skal planlegges før vi kan samles i uke 28. Her kommer litt informasjon til dere som skal bo på camping.

I fjor hadde vi over 25 % flere deltakere enn året før og det skapte noen hyggelige utfordringer med campingen. Den nærmeste campingen ble utsolgt etter to minutter og faktisk solgte vi ut alle campingplasser i løpet av et par uker. Derfor gjør vi noen endringer i påmeldingen.

Vi setter opp tre midlertidige campinger under Oase. Kongsten camping, Gudeberg camping og Stoms gate camping.  Alle våre tre campinger er i gangavstand.  Alle våre campinger har strøm, vi setter opp toaletter på alle campinger. Dusj får man enten i Kongstenhallen eller Gudeberg skole. 

Vi anbefaler og melde seg på tidlig for å være sikret plass på campingplassene vi setter opp.  Påmeldingen til Oase 2024 vil komme her fra 1. mars kl. 20. 

Campingvogn / bobil
I påmeldingen legger vi ut antall plasser vi har til rådighet på alle campingene og får du en av disse plassene så er du sikret plass på en av våre campinger. Du kan ønske deg hvilken camping, men dette blir bare et ønske. Vi vil fordele campingplasser i april / mai og du vil da få beskjed hvor du har fått plass. På den måten vil det bli litt mindre tilfeldig hvem som får plass hvor. Vi vil prioritere at folk som reiser sammen kan stå sammen, fremfor hvilken campingplass man får. 

 I påmeldingen kan du skrive hvem du ønsker som nabo.

Telt
I påmeldingen ligger det antall vi har disponibelt på de ulike campingområdene. Dere som har telt vil kunne velge hvilken campingplass dere vil ha plass på.  I påmeldingen er det ikke mulig å velge nabo, ved ankomst er det første-mann til mølla prinsipp mht plassering av teltet. Dersom dere vil ha plass ved siden av noen med campingvogn, må dere bestille plass for campingvogn (og betale for dette). 

Pris for camping tirsdag – søndag (5 døgn)  – Bobil / Campingvogn 2500 kr, Telt 1000 kr (tillegg for telt over 5 meter på 500 kr). Mulig å komme tidligere, campingen er åpen fra lørdagen. Det er gratis å komme tidligere for medarbeidere som har medarbeiderdager eller forberedelser, mens deltakere må betale døgnpris ved tidligere ankomst. 

Nytt vedrørende Aktivitetsbyen. Aktivitetsbyen camping vil i år kunne bestilles direkte hos Aktivitetsbyen. Vi har holdt av plassene, men plassene vil åpnes for bestilling på deres hjemmeside 1.mars kl. 12.  Dette er en ordinær campingplass med egne fasiliteter for dusj/wc og veldig nærme hallen. Merk at de har flest bobilplasser, men du kan ha campingvogn med mindre plass utenfor til fortelt enn vi har på vår egen camping.

Oversikt over campingene:

 

Trykk på bilde for å utvide

D – E Aktivitetsbyen camping  bestilles hos Aktivitesbyen fra 1.mars kl. 12 Bestilles her. 

Bestilles i påmeldingen fra 1.mars kl. 20.

Kongsten camping – Beregnet for alle
A – Camping/ bobil
B – C Teltplasser
2-3 min. gangavstand til hallen

Gudeberg camping – Beregnet for familier 
H – Teltplass for TenOase-deltakere
F – Campingvogn / bobil
G – Teltplass
7-10 min. gangavstand til hallen

Stormsgate bak gamle Spar
Beregnet for voksne som reiser uten barn
I – Campingvogn / bobil
J – Teltplass
7-10 min gangavstand til hallen

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev