David Andrè Østby leder lovsangen på Oase-møte i Mortensrud Kirke

Oase arrangerer en Oase-helg 12-14.november i Mortensrud kirke. Helgen er en del av Oases visjonssamling og for første gang har vi åpne kveldsmøter.

Det blir kveldsmøter fredag og lørdag kl.19 som er gratis, samt en “Oase-lovsangsgudstjeneste” på søndag kl.11. Lørdag formiddag har vi visjonssamling som er for frivillige medarbeidere og givere. Det blir også en mogenbønn med ramme fra Bønnehuset lørdag kl.10. Lederskapet og staben deltar gjennom hele helgen.

David André Østby blir med og skal ha lovsangen på fredag kveld. David Andrè er lovsangsleder og pastor i Filadelfia Oslo. Han har vært på Oase flere ganger og hadde konsert på vårt stevne i sommer. 

Han har skrevet en rekke høyt elskede lovsanger. For eksempel: Gi meg Jesus, Strømmer av Nåde, Graven er Tom og All Because Of You. Han slapp i påsken sitt sjette soloalbum, albumet “Hymner” inneholder 9 sanger, blant annet singlene Du sier og Tilgitt.

Talere

Eivind Arnevåg

Eivind Arnevåg er daglig leder i Oase. Mange vil kjenne Eivind Arnevåg som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kapell hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM-Kameratene, Oslo.

Eivind Arnevåg
Daglig leder Oase

Inga-Birgithe Sætre Knutsen

Inga-Birgithe Sætre Knutsen er med i Lederskapet i Oase.  Hun er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd, og at Gud skal vekke opp sitt folk – til omvendelse og tilbake på kne. 

Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.  De bor på Sotra utenfor Bergen.

Inga-Birgithe Sætre Knudsen
Lederskapet Oase

Hans Weichbrodt

Hans Weichbrodt er leder og inspirator i svensk Oase. Vi røper at han hadde en begynnende skuespillerkarriære i USA før Gud sendte han til Sverige for å bli prest.

Hans er en god venn av Oase i
Norge og han har besøkt oss flere ganger tidligere. Mange ser fram til et nytt møte med hans lune humor, store Bibelkunnskap og evne til å bruke Guds ord som guide gjennom livets mangfoldige landskap. Hans trekker gjerne tråder fra Det gamle testamentet gjennom Det nye testamentet og inn i våre liv.

JAN GOSSNER
En av Oases grunnleggere
Oase-møter i Oslo, helgen 12-14.november

Sted: Mortensrud kirke 
Program:

  • Fredag kl. 19.00   Kveldsmøte. Taler: Eivind Arnevåg
  • Lørdag kl. 10.00.  Morgenbønn- med ramme fra Oase Bønnehus ledes av Eivind og Merete Arnevåg.
  • Lørdag kl. 19.00   Kveldsmøte. Taler: Inga-Birgithe Sætre Knutsen.
  • Søndag kl. 11.00  Oase lovsangsgudstjeneste. Taler: Jan Gossner


Lørdag kl. 12.30 – 16 er det Oase visjonssamling for frivillige medarbeidere og givere. Lederskap og stab deltar også. 

Møtene er gratis, men påmelding via linken under. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev