fbpx

Digitalt Bønnehus med Bruce Collins

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 7.juni kl. 19:00. Denne mandagen åpner vi også for 20 personer som kan være tilstede i kapellet.

Bruce Collins skal dele Ordet med oss om å høre Guds stemme i våre liv og tjeneste. Han har også med seg noen som skal være med å modellere den profetiske tjenesten. Bruce er en av talerne på Oase 2021, det blir en fin anledning til å bli kjent med han før stevnet.

Bruce Collins har vært taler på Oase flere ganger. Han er rikt utrustet som forkynner, og er opptatt av at kirkeledere og kirkens medlemmer skal få tak i Guds rikes gaver og kraft ved Den Hellige Ånd. Mange vil anerkjenne hans åndsinspirerte undervisning om å utruste den enkelte, slik at nådegavene kommer i funksjon i menighetene.

Han flyttet til Wales i 2007 og er aktivt med i New Wines aktiviteter i Wales, men tjenestegjorde i England i menigheten i Harrow i London fra 1990-2003. Bruce er opprinnelig fra Sør-Afrika.

Det blir vanlig zoom-møte, men i tillegg vil vi åpne kapellet for 20 personer, slik det er lov til i Oslo.  Send mail til Eivind om du ønsker å være med fysisk. Vi tror det er noe vi vil fortsette med etter sommeren Det å ha kontakt med alle dere som bor rundt omkring i hele landet på zoom, har vært berikende og inspirerende på alle måter.    

Det er gledelig å se at flere og flere blir med fra ulike deler av landet. Vi har «kveldsbønn» med enkel tidebønn, som inneholder veksellesing, stillhet, litt lovsang og forkynnelse. Etter talen deler vi oss i grupper for samtale og bønn, for de som ønsker det. Det går også an å ha egen gruppe i hjemmene.

Send en mail til eivind@oase.no om du vil melde deg på for å delta fysisk, eler ikke har lenken for å delta eller har andre spørsmål.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev