fbpx

Digitalt Bønnehus med Eivind og Merete Arnevåg

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 10.mai kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.

Kommende mandag 10.mai vil Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg og hans kone Merete vil dele Ordet og sikkert noe fra seminardagen for Bønnehus lørdag 8.mai. 

På Bønnehuset er vi glad i «ferske brød» som handler om at Gud i det siste har berørt oss på ulike måter. Styrket oss, hjulpet oss, helbredet oss eller bare vist oss sin godhet og kjærlighet. 

Litt humoristisk, men likevel ærlig, kan vi spørre hverandre: «Hva har Gud gjort i livet ditt siste uka?» Med å prøve å vandre på Velsignelsens vei, (boka til Roy Godwin) – og det vi har snakket om å «praktisere velsignelser» for andre mennesker, steder, byer og land, gjør at vi kan oppleve gleden over «ferske brød» fra Herren hver uke. Gud som ga manna hver dag i ørkenen, kan gi den enkelte av oss vår «manna» hver dag og hver uke.

Det er gledelig å se at flere og flere blir med fra ulike deler av landet. Vi har «kveldsbønn» med enkel tidebønn, som inneholder veksellesing, stillhet, litt lovsang og forkynnelse. Etter talen deler vi oss i grupper for samtale og bønn, for de som ønsker det. Det går også an å ha egen gruppe i hjemmene.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta eller har andre spørsmål.

Sist mandag talte Bjørn Olav Hansen om «Forbønnens tjeneste» og det var mye bra å grunne videre på. Her er  en video som inneholder det han fortalte oss: 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev