Digitalt bønnehus med Gjermund Eikli

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 1.mars kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.

Vi gleder oss over at flere nå er med på Zoom-møtene på mandagene fra hele landet. Vi har en kveldsbønn med enkel tidebønn, som innholder veksellesing, stillhet, litt lovsang, forkynnelse. Etter talen har du mulighet til å være med på forbønn og velsignelse i mindre grupper.

Kommende mandag 1.mars vil Gjermund Eikli tale til oss.  Gjermund har vært styreleder i Oase i mange år og er jevnlig med på samlingene på Bønnehuset.  Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet til Gjermund for denne kvelden.

Vi gleder oss til å «møte» dere på mandag. Om du ikke har vært fysisk på bønnehuset i Søndre skøyen kapell eller på disse samlingene på zoom så benytt gjerne anledningen nå. En ide er å invitere med seg en venn eller to og sitte sammen. Dere kan eventuelt ha deres egen fysiske «husgruppe» som kan samles på mandager. I disse tøffe tider har vi blitt klar over nye muligheter for å samles og det tar vi med oss som nyttig læring.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta. Har du vært med før kan du bruke samme linken som tidligere. 

Håper vi sees.

Eivind og Merete

Vi har også åpen forbønn og samtale telefon hver mandag mellom kl. 15 – 19.

Tlf: 404 11 420

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev