fbpx

Digitalt bønnehus med Inga-Birgithe Sætre Knutsen

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 22.februar kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning

Vi gleder oss over at flere nå er med på Zoom-møtene på mandagene fra hele landet. Vi har en kveldsbønn med enkel tidebønn, som innholder veksellesing, stillhet, litt lovsang, forkynnelse. Etter talen har du mulighet til å være med på forbønn og velsignelse i mindre grupper.

Kommende mandag 22.februar kl. 19,  vil Inga Birgithe Sætre Knutsen dele Ordet med oss. Inga er med i Lederskapet i Oase.  Hun er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd, og at Gud skal vekke opp sitt folk – til omvendelse og tilbake på kne.  Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.  De bor på Sotra utenfor Bergen.

Vi gleder oss til å «møte» dere på mandag. Om du ikke har vært fysisk på bønnehuset i Søndre skøyen kapell eller på disse samlingene på zoom så benytt gjerne anledningen nå. En ide er å invitere med seg en venn eller to og sitte sammen. Dere kan eventuelt ha deres egen fysiske «husgruppe» som kan samles på mandager. I disse tøffe tider har vi blitt klar over nye muligheter for å samles og det tar vi med oss som nyttig læring.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta. Har du vært med før kan du bruke samme linken som tidligere. 

Håper vi sees.

Eivind og Merete

Vi har også åpen forbønn og samtale telefon hver mandag mellom kl. 15 – 19.

Tlf: 404 11 420

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev