fbpx

Digitalt bønnehus med Mette Boye

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 22.mars kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.

Det er gledelig å se at flere og flere blir med fra ulike deler av landet. Vi har «kveldsbønn» med enkel tidebønn, som inneholder veksellesing, stillhet, litt lovsang, forkynnelse. Etter talen har du mulighet til å være med på samtale og bønn i mindre grupper, men det er valgfritt

På mandag vil Mette Ellinor Boye dele noen tanker og refleksjoner med oss. Mette er en engasjert og Jesussentrert dame som ønsker å gi videre det hun har erfart med Gud. Mette har vært med i Oase-bevegelsen lenge og var med i lederskapet i flere år. Mette har mange engasjement bl.a. med Alpha Nasjonalt, Teleios og Agenda 1.

Hun er bosatt på Jørpeland og har en diakoni medarbeiderstilling i Strand Kyrkjeleg Fellesråd. Fokuset er på tverrkirkelige tjenestegrupper og oppfølging av ledere. Mette tar nå master i diakoni med fokus på frivillige medarbeidere og er opptatt av at folk finner sin plass hos Gud og i tjeneste for ham.  Mette er mye brukt som forkynner og veileder i Norge.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta eller har andre spørsmål

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev