fbpx

Digitalt bønnehus med Øystein Udnes

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 26.april kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.

Nå på mandag vil Øystein Udnes dele Ordet med oss.  Øystein har vært engasjert i menighetsarbeid siden han fikk et radikalt møte med Jesus som ung student for 30 år siden. 

Han har lang fartstid som lovsangsleder, sjelesørger, forkynner og leder i ulike sammenhenger, og han brenner for å se at mennesker blir rotfestet i Guds kjærlighet og trygge i sin identitet i Kristus. 

Øystein er en dedikert familiemann, sosionom og teologistudent, som på bakgrunn av egne helseutfordringer de senere årene har reflektert mye omkring menighetstilhørighet og -identitet. Øystein er en del av medarbeiderteamet i Oases Bønnehus på Søndre Skøyen kapell.

Det er gledelig å se at flere og flere blir med fra ulike deler av landet. Vi har «kveldsbønn» med enkel tidebønn, som inneholder veksellesing, stillhet, litt lovsang og forkynnelse. Etter talen deler vi oss i grupper for samtale og bønn, for de som ønsker det. Det går også an å ha egen gruppe i hjemmene.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta eller har andre spørsmål.

Samlingene ledes av Eivind og Merete Arnevåg.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev