fbpx

Digitalt Bønnehus med Richard Fothergill

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 14.juni kl. 19:00. Denne mandagen åpner vi også for 20 personer som kan være tilstede i kapellet.

Vi får besøk av Richard Fothergill fra England som også skal tale på SommerOase i år. Richard leder noe som kalles «Filling Station» som holder møter på hverdagskvelder rundt om i Storbritania. Over 120 forskjellige steder en gang i måneden som er Oaselignende møter med lovsang, forkynnelse og ettermøter. Richard er mye brukt i New Wine som taler og vi gleder oss til å høre han på mandag. 

Han vil tale over: «Hvordan vandre med Den Hellige Ånd». Det blir på engelsk og uten oversettelse da det tar for mye tid, og på zoom blir det ekstra vanskelig med god flyt med flere stemmer

Det blir vanlig zoom-møte, men i tillegg vil vi åpne kapellet for 20 personer, slik det er lov til i Oslo.  Send mail til Eivind om du ønsker å være med fysisk. Vi tror det er noe vi vil fortsette med etter sommeren Det å ha kontakt med alle dere som bor rundt omkring i hele landet på zoom, har vært berikende og inspirerende på alle måter.    

Det er gledelig å se at flere og flere blir med fra ulike deler av landet. Vi har «kveldsbønn» med enkel tidebønn, som inneholder veksellesing, stillhet, litt lovsang og forkynnelse. Etter talen deler vi oss i grupper for samtale og bønn, for de som ønsker det. Det går også an å ha egen gruppe i hjemmene.

Send en mail til eivind@oase.no om du vil melde deg på for å delta fysisk, eler ikke har lenken for å delta eller har andre spørsmål.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev