fbpx

Digitalt Bønnehus med Robert Erlandsen

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 15.februar kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.

I tillegg til enkel tidebønn, litt lovsang og mulighet til forbønn og velsignelse i mindre grupper, vil Robert Erlandsen dele Ordet med oss. Flere av oss kjenner han fra bønnehuset og i andre sammenhenger, – en mann som er opptatt av å velsigne mennesker og menigheter i Oslo og landet forøvrig.

Robert Erlandsen har sin yrkesbakgrunn fra bank og forsikring. Han har samtidig vært sterkt engasjert i menighet og politikk. Disse erfaringene har gjort at Jesu hjerte for byer og steder preger hans engasjement i Oslo. Dette inkluderer kirke og samfunn. Robert var med å starte Tankesmien Skaperkraft og Beveg Oslo og er styreleder der i dag. Samtidig er han medpastor i Misjonskirken på Majorstua i Oslo.

Vi gleder oss til å «møte» dere på mandag. Om du ikke har vært fysisk på bønnehuset i Søndre skøyen kapell eller på disse samlingene på zoom så benytt gjerne anledningen nå. En ide er å invitere med seg en venn eller to og sitt sammen. Da kan dere eventuelt ha deres egen fysiske gruppe underveis. I disse tøffe tider har vi blitt klar over nye muligheter for å samles og det tar vi med oss som nyttig læring.

Send en mail til eivind@oase.no om du ikke har lenken for å delta. Har du vært med før kan du bruke samme linklen som tidligere. 

Håper vi sees.

Eivind og Merete

Vi har også åpen forbønn og samtale telefon hver mandag mellom kl. 15 – 19. Tlf: 404 11 420

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev