En smak av retreat med Ulla Käll

Oase inviterer til en smak av retreat med Ulla Käll 5.september i Oslo. I blant trenger vi avstand fra hverdagens flimmer, for å søke dypere.

Mange har forsøkt, på mange forskjellige måter, å forklare for venner, for menigheten osv, hva retreat er.

Iblant når vi fram med ordene, iblant ikke. Det uslåelige er å få oppleve det, å få erfare hvordan Gud virker i stillheten. Og det fine er at det kan skje selv om en ikke riktig vet hvor en står i forhold til troen og kirken. 

Ulla Käll kommer og gir oss smaken. Hun har arbeidet med retreat siden 1991. Hun er retreatarbeider, utøver på klassisk gitar, og diakon. Det blir gitarspill, lesinger, meditasjoner og stillhet. Kort sagt, en liten smak av hva retreat kan være.

Påmelding

Pris er 200 kr og betales ved inngangen (kort eller Vipps). Inkluderer rundstykker, kaffe/te.

Kvelden blir omtrent slik:

  • Kl.1730-18.00 blir det servering av påsmurte rundstykker, kaffe og te når dere kommer, og sikkert litt mer kaffe og kake underveis.
  • KL.18.00: Ulla forteller om hva retreat er. Siden har vi en stund av stillhet med en bibeltekst. Vi avslutter kvelden med gitarmusikk og en bibelmeditasjon. Ca.kl.20.30.

Ulla Käll

Det hele ledes av Ulla Käll som er utdannet gitarpedagog og diakon. Hennes nøkkelord er retreat, åndelig veiledning, gitar og Taizé. Hun har tilhørt husfolket på Tomasgården retreatsted i mange år. Nå bor hun i Fredrikstad og reiser mye rundt som kursholder og retreatleder. Ulla har gitt ut flere bøker og CDér.

Merete og Eivind Arnevåg

" Det å komme på retreat har vært avgjørende for våre trosliv. Der erfarte vi mye av det Ulla Kall sier over. Og vi trenger stadig å komme tilbake til dette stedet i oss selv, søke stillheten og praktisere Jesusmeditasjon for å komme dypere inn i en bibeltekst. Vi anbefaler virkelig å sette av en kveld og la Ulla Käll lede deg inn i dette landskapet. "

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev