fbpx

Et fredelig Gudsnærvær på Oase 2022

Takk for sist til alle dere som var på SommerOase i Fredrikstad i juli. Sjelden har vi fått så mange tilbakemeldinger som er samsvarende.

Mange erfarte et spesielt godt Gudsnævær på møtene, i lovsangen, forkynnelsen og ved forbønn, men kanskje best av alt; at det bare kjentes så veldig godt å være der.

«Det var mye hvile og fred her,» sa andre. Hovedetaler Richard Fothergill påpekte det samme, og synes det var en helt spesiell fredelig atmosfære på møtene.

Gud er god!  Han er raus. Han er helbrederen. Han er oppmuntreren.  Han er Fredens Gud.

Se møtene i opptak her

Vi er så takknemlige for å kunne være med å legge til rette for et stevne der vi ønsker å slippe Guds Ånd til for at Ånden kan fylle oss og styrke oss på ulike måter.  «Make room» var en ny lovsang mange av oss tok til oss, og som inviterer og utfordrer oss fortsatt.  Gi Den hellige ånd spillerom, gi Han plass i ditt liv og gjennom dagen din, så Ånden kan lede deg og gi deg det du ikke får til selv, som Thomas Neterland sa på lørdagsmøte for de voksne.

Overgangen fra Oase-stevnet og hjem til sitt eget sted vet vi kan være en nedtur og en utfordring.  Vi ønsker å velsigne deg med å vite at du er ikke alene der du bor og der du er. Jesus sier i  Joh,16,33: «Dette har jeg sagt dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsler. Men vær frimodige, jeg har seiret over verden!»

Barna og tenåringene fikk boltre seg på sine Oaser, og det var spesielt på fredagskvelden når en fra TenOase-styret fortvilet kom inn i Voksenhallen under møte og ba om mange forbedere for «ungdommen sto i kø for å ta imot Jesus og få forbønn!».

Her er en liten oppsummering fra Johannes Minge, styreleder for TenOase og fra Steffen Aarhus som leder BoJoKo:

Johannes fra TenOase

Gud gjorde mye på TenOase i sommer. Vi opplevde at ungdommene var på og til stede fra første møte, det var god respons på forkynnelsen og lovsangen, og mye liv i smågruppene og i miljøteltet. Som Eivind nevner, kom svært mange til forbønn, og i år gikk også mange av gutta til forbønn. Fredag kveld talte Thomas Neteland og inviterte til frelsesinnbydelse hvor svært mange rakk opp hånda på at de ville motta nåden. Lørdag kveld talte Daniel Sæbjørnsen, og talen avsluttet med at vi ba om helbredelse for hverandre. Mange ble helbredet! TenOase ble ei super uke hvor mange har kommet til tro, blitt helbredet, fått møter med Gud, nye vennskap og mye gøy. 

Steffen Fra BoJoKo.

Vår erfaring var at barna koste seg og var engasjert i hele uka med både lek og de ble kjent med Jesus på deres måte. Mange ønsket å be sammen med noen, og noen våget å be høyt sammen med lederne. Vi så også at mange fant nye Oase-venner og det var flere som sa at de gledet seg allerede til neste år. Mange trenger å bli sett og lyttet til i lek og i møtene.

Vi bygger en ny generasjon som vokser opp med Jesus i hjertet. Vårt ønske er å dele håp og at de opplever å være elsket for den de er.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev