Familien Høivik kommer tilbake på BarneOase

Familien Høivik kommer tilbake på Oase! De skal lede lovsangen for BarneOase (4-7 år). En familie på 5 fra Trøndelag, som med slagordet “Helt (h)ærlig barnegospel” deler sin sangglede, og hverdags-troen på Jesus Kristus.

[vc_row css=”.vc_custom_1525049789420{margin-top: -3% !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Familien Høivik kommer tilbake på BarneOase” main_heading_margin=”margin-top:3%;margin-bottom:5%;” main_heading_font_family=”font_family:|font_call:” main_heading_style=”font-weight:700;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Familien Høivik kommer tilbake på Oase! De skal lede lovsangen for BarneOase (4-7 år).

En familie på 5 fra Trøndelag, som med slagordet “Helt (h)ærlig barnegospel” deler sin sangglede, og hverdags-troen på Jesus Kristus.  Med mor som prest, og far som lege, har gruppa forankring både i himmel og jord, og det samme kan man si om tekstene som er jordnære og himmelvendte.

Ingjerd (17), Audhild (16) og Tormund (12) er midt mellom å være barn og bli voksen, og musikken spriker fra hip-hop eller barnegospel, til allsang og jazz.  Musikken er lett å få på hjernen, og vanskelig å glemme.  Familien Høivik kommuniserer godt med hele familien, og snakker inni mellom sangene til små og store, helt (h)ærlig.

Her leder de lovsang på familiegudstjenesten på Oase 2017:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”52980″ onclick=”lightbox” width=”960″ height=”540″ image_decoration=”shadow” shadow_color=”rgba(0,0,0,0.6)” animation=”pulse”][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top