Veiledning

Veiledningstjenesten er tilgjengelig under hele SommerOase for deg som ønsker forbønn og/eller samtale om små eller store forhold i troen og i livet. Veiledningstjenesten har lang tradisjon i Oase.
Foro: Helge Brunstad

Veiledningstjenesten har lang tradisjon i Oase. Veiledningstjenesten er tilgjengelig under hele SommerOase for deg som ønsker forbønn og/eller samtale om små eller store forhold i troen og i livet. Både i etterkant av møtene og i egne samtalerom er det muligheter for samtale og forbønn med erfarne veiledere som har taushetsplikt.»

Kanskje vil du også oppleve at Gud taler konkret til deg gjennom budskap eller omstendigheter under stevnet, og du trenger forbønn/samtale. Veilederne, som har taushetsplikt bærer tydelige navneskilt og betjener de som søker forbønn/samtale. Vi har også Mosestjenerne, som er i bønn for veilederne og de som søker forbønn, for møter, talere/medarbeidere og deltakere under hele stevnet.

På slutten av møtene blir det vanligvis invitert til forbønn. Alle er da velkommen til å søke forbønn, om man er berørt av det som taler og møteleder har fokusert på, eller man ønsker forbønn/samtale for andre ting.
Veilederne er tilgjengelig også utenom møtene. Ta da direkte kontakt med en
som bærer veilederskilt. Du kan også bestille samtale utenom møtetiden
Noen av veilederne går også rundt og ber og lytter til Gud for folk inne i Living Room. Vi ønsker og ber om at Gud skal møte enkeltmennesker med sannhet og nåde, utrustning og ny frihet!

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev