Fredrikstad kommune gir Oase langtidskontrakt

Vi er svært glade for at formannskapet i Fredrikstad sa ja til Oase kan holde sitt sommertevne i Fredrikstad i uke 28 frem til 2028. Det har vi jobbet en stund for å få til og er glade for at det gir oss en trygghet og forutsigbarhet de neste årene.

Oase har arrangert vårt sommerstevne i Fredrikstad siden 2016, bare avbrutt av 2020 hvor vi måtte avlyse. Tidligere varierte vi mer fra år til år hvor vi skulle holde stevne.

Hvorfor arrangerer vi stevne i Fredrikstad hvert år nå?

“Vi er veldig glade for at formannskapet takket ja til vår søkanad, som betyr at vi kan ha stevne på samme dato og sted i mange år fremover. Det er mange grunner til at vi har blitt så glade i Fredrikstad som Oase by”, sier Eivind Arnevåg, daglig leder i Oase. “Det viktigste er at anlegget gjør at vi får plass til voksne, tenåringer og barn på samme sted. Samtidig kan nesten 2000 mennesker bo i umiddelbar nærhet til hallen på camping, skole og motellet ved siden av. Vi har også fått leid mange hus de siste årene. ” Disse fasilitetene er det ikke mange steder i Norge som har, vi har vært på befaring flere steder.

Det er heller ikke langt til hotellene i byen og vi har Haugetun Folkgehøgskole og Stenbekk Misjonnsenter 15 min unna med bil. Fredrikstad ligger også slikt til at mange kan komme på dagsbesøk.

Det er også viktig for Oase at vi er i en sommerby hvor man kan nyte sommeren ved siden av møtene. Kongstenhallen har utebadet vegg i vegg og det er mange badeplasser en liten kjøretur unna. Det er også flotte naturområder på Hvaler og andre steder. Så har vi også hyggelige Gamlebyen rett ved siden av som er en turist attraksjon i seg selv, med mange koslige cafer, butikker og restauranter. 

Det er jo også betydelig enklere å arrangere noe på samme sted enn å variere som vi gjorde før. Vi er så heldig og ha mange trofaste frivillige som etterhvert kjenner anlegget godt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev