fbpx

God stemning på Årsmøte og Rådsmøte

Det var god stemning på Årsmøte i Oase, som ble holdt i Oslo lørdag 29.april.
Bak f. v: Jostein Svalland, Håkon Einstabland, Steffen Aarhus, Jan Terje Voreland, Trond Løberg, Inger Lise Leite, Oddvar Holmedal, Asbjørn Mæland Foran f.v : Andrea Wigdel, Eivind Arnevåg, Mette Boye, Alie Roland,. Fotograf: Bjarte Baasland

Vi kan se tilbake på et godt år i 2022 med mange gode tilbakemeldinger fra SommerOase, mer aktivitet utenom stevnet enn før og solid overskudd økonomisk. Både stevnet og året som helhet gikk bra økonomisk, så vi fikk et overskudd på over 300 000 kr i fjor. Det gir en trygghet for videre satsning. 

Vi hadde stor aktivitet gjennom hele året. Du kan lese mer om det i årsrapporten her.  

Oases årsmøte består av lederskapet og lederne vår våre ansvarsgrupper. Staben deltar også, men har ikke stemmerett. Vi holder samtidig et rådsmøte som er et sted der vi ønsker å samtale og jobbe videre med Oases visjon, verdier og målsettinger. Det tas ingen vedtak, men vi ønsker å høre fra Gud og be for hverandre.

Lars Aursand fra Trondheim ble valgt til nytt medlem i lederskapet. Han har jobbet på Kristen videregående Trondheim i 25 år og vært styreleder på Gå ut Senteret. Lars har vært på Oase i mange år – hovedsakelig som medarbeider hos BoJoKo og TenOase. Han har et brennende engasjament for barn og unge. 

Mette Boye ble valgt til styreleder i 2 år til, vi er svært glade for at hun fortsetter i den stillingen. Inga Birgithe Sætre Knutsen og Alie Roland ble valgt til å ta to nye år i lederskapet. Elin Fagerbakke takket av som medlem i lederskapet, vi takker henne for innsatsen og ser frem til å jobbe sammen med Kvinner i Nettverk videre.

Lederskapet har nå disse medlemmene: 
Mette Boye – Styreleder
Trond Løberg – Nestleder
Eivind Arnevåg – Daglig leder
Asbjørn Mæland – Fast medlem
Inga – Birgithe Sætre Knudsen – Fast medlem
Inger Lise Leite – Fast medlem
Anette Mortensen – Fast medlem
Lars Aursand – Fast medlem

Alie Roland – 1.vara medlem

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev