Godt Årsmøte for Oase

Det var god stemning på Årsmøte i Oase, som ble holdt i Oslo lørdag 27.april. Vi kan se tilbake på et godt år i 2018 med mange gode tilbakemeldinger fra SommerOase og flere folk på møtene enn de siste årene.

Oases årsmøte består av lederskapet og lederne vår våre ansvarsgrupper. Staben deltar også, men har ikke stemmerett.

Fra et stort underskudd i 2017 ble vi velsignet med et solid overskudd i 2018, slik at vi kan  opprettholde videre satsing fremover. Spesiell takk til alle våre givere!

Det har også vært økt utadrettet virksomhet med “Oase der du bor” der spesielt daglig leder Eivind Arnevåg har reist mye rundt i landet med taler og seminarer.

Oase var også veldig aktivt med på turneen med Roy Godwin i “Ti byer” sist høst, og det betyr mye for oss å bygge relasjoner med menigheter og fellesskap rundt omkring i Norge.

På årsmøte fikk vi inn to nye medlemmer i Lederskapet

På fast plass for fire år ble Inga-Birgithe Sætre Knutsen valgt. Hun er 39 år, bor på Sotra utenfor Bergen, er gift med Per Kristian og har tre barn. Inga har vokst opp som misjonærbarn i Indonesia. Er utdannet lærer og har en master i Pedagogisk ledelse.  Har vært aktiv i ulike lederroller i menigheter og er opptatt av å bruke tid i bønn.  Hun har tidligere vært med på Oase som barn.

Som 2.varamedlem ble Trond Inge Tappel valgt inn for to år.  Han er gift og har tre barn og er for tiden kapellan i Gimsøy og Nenset menighet. Der har han vært siden august 2011.  Trond Inge har vært veldig mye engasjert i TenOase, både i styret og som ansatt i staben i Oase, og kjenner Oase godt.

Eivind Sætrang ble valgt til 3.varamann.

To nye år som styreleder

Det er også med stor takknemlighet og glede vi kan gratulere Gjermund Eikli med to nye år som styreleder i Oase.  Gjermund har gjort en kjempejobb i mange år og vi er veldig glade for at han sa ja til en ny to-års periode

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev