fbpx

Hellig Ånd-seminar over hele Norge

Oase inviterer menighet og fellesskap over hele landet til å arrangere Den Hellige Ånd seminar på ditt hjemsted. Kanskje kunne dere invitere de ulike menighetene lokalt, eller regionalt, å gjøre det sammen?
Faksmile fra forsiden til Vårt Land i 1977

Det startet i 1977 med Hellig Ånd-seminar i Storsalen i Oslo.  På mange måter kan vi si at det var der Oase ble født. Nå tror vi tiden er inne for blåse Åndens liv inn i våre liv og våre fellesskap på ny,  og vi vet at det er et stort behov for mer kunnskap og erfaring med Den Hellige Ånd i våre kristne felleskap.

Nylig erfaring

I mai hadde vi et slikt seminar I Mortensrud kirke, der  Oppsal menighet, Oslo Søndre Frikirke, Mortensrud menighet og Oase gikk sammen med å arranger et “Hellig Ånd seminar” en lørdag.  Det ga veldig god respons og vi fikk mange gode tilbakemeldinger og noen sterke vitnesbyrd i etterkant.   Dette er noe vi tror Gud heier på!

SommerOase

Oase-stevnet er på mange måter et stort “Hellig Ånd Seminar”, der de voksne, barna og tenåringene har eget opplegg .  Vi møtes på tvers av alder, bosted og menigheter. 9-14.juli samles vi i Fredrikstad under overskriften: “Bli fylt av Ånden” som er Oases visjon.

Det er rekordmange påmeldinger i år med flere påmeldte enn på samme tidspunkt tidligere år. Det er tydelig at årets program er interessant for mange og at mange lengter å bli fylt av Ånden.  Vi har store forventinger til årets stevne!

SommerOase betyr mye for mange, men hvordan er det resten av året?

Mange har et ønske om å leve ut og bringe videre det de har opplevd på Oase, men er usikre på hvordan. Her ønsker vi å bidra!

Vi erfarer at det er mange som aldri har fått undervisning om Den Hellige Ånd.   På Alpha kurset som mange i Norge har vært med på, settes det av en hel helg med dette tema, nettopp fordi vi ser at kunnskapen og erfaringen med Den Hellige Ånd ofte er liten og mangelfull hos mange.

Der er det tre tema som det undervises i:

  • Hvem er Den Hellige Ånd?
  • Hva gjør Den Hellige Ånd?
  • Hvordan bli fylt av Ånden?

Tre gode spørsmål! – og et godt utgangspunkt for et seminar, som vi trenger en hel lørdag på.  Eller kanskje over to dager? Dette kan selvsagt kombineres med andre møter og temaer dere ønsker å få til der du bor dersom vi kommer på besøk. Oase har flere “Inspiratorer” som kan tenke seg å reise ut til ditt sted og ditt fellesskap.

Beste hilsen,

Eivind Arnevåg, Asbjørn Simonnes, Mette Boye, Jan Tore Anthonisen og Trond Arne Hauge.

Ønsker du å snakke
mer med oss eller vil invitere oss?

Ta kontakt med: Eivind Arnevåg – Mobil: 402 40 761 Eivind@oase.no Og/eller Jan Tore Anthonisen- Mobil: 928 35 433 jantore@oase.no

Send en hendvendelse
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev