Hillsong kommer på Oase 2016

Det er en stor glede å kunne bekrefte at Hillsong Worship UK kommer på Oase 2016.

Hillsong_logoHillsong er en kirke som ble startet i Sydney, Australia. I dag har de kirker i 14 land, på fem kontinenter. Kirkene samler over 100.000 mennesker til gudstjeneste hver søndag. Hillsong-bevegelsen har gitt ut over 40 album, med sanger som ukentlig synges av over 50 millioner mennesker. Dette gjør dem til en av de fremste aktørene innen moderne kristen musikk.

Menigheten har klart å knekke en rekke kulturelle koder, og framstår nå som en av de kirkene som vokser mest i verden. Overalt hvor Hillsong-menigheter dukker opp, flokker unge mennesker til. Menigheten ble startet i et lager i Sydney i 1983. I dag samler denne bevegelsen over 100.000 mennesker til gudstjeneste hver uke. Vi får besøk av en kirke som har hatt og har enorm vekst.

På Oase får vi besøk av Hillsong Worship UK, de fremste lovsangslederne fra Hillsong i Storbritannia. De vil være hos oss fredag 15.juli og skal lede lovsangen på formiddagsmøte denne fredagen, som er et fellesmøte med VoksenOase og TenOase. De skal ha seminar midt på dagen samme dag, så skal de lede lovsangen på kveldsmøte for de voksne. Tilslutt avslutter de dagen med en lovsangskonsert for alle (kl 21.30).

rsz_worship_team3

Tittelsporet fra en av deres mest kjente utgivelser finner du under. Cornestone som sangen og albumet heter,  ble forøvrig skrevet etter tragedien 22.juli i Norge. I 2011 ledet låtskriver Reuben Morgan lovsang i Hillsong Stockholm. Morgan og hans venner ble rystet av drapene på 77 mennesker på Utøya, og de samlet seg med gitarer i hånd for å oppsøke musikk og ord til trøst. Det beroliget dem midt usikkerhet og sorg. Resultatet ble en lovsangutgivelse som har preget lovsangen i kirker verden over.

Som Morgan selv har sagt: «Med alle stormer og kamper som vi står overfor, med løpende saker som skaper trusler og frykt , er det bare én ting som vi kan sette vår tillit til. Når vi er presset til grensen – selv til døden i seg selv – er det bare en kilde til håp, det er bare én hjørnestein (Cornerstone): Kristus alene.

Vi ser veldig frem til å bli bedre kjent med Hillsong!

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev