I år kan du leie rom/hus i påmeldingen

I år har vi leid flere hus som deltakere kan bo i under stevnet. Vi har sett økende behov for å ha tilbud for de som ikke ønsker å bo på camping eller skole. Særlig har det vært et ønske om å ha et tilbud i nærheten.

Vi startet i 2016 med å leie noen boliger til ledere som var engasjert av oss. Vi så imidlertid raskt at også deltakere hadde ønske om å bo i slike hus under stevnet. Vi kontaktet derfor flere huseiere i nærheten om de var interessert i å leie. Antallet på hus vi leier har vokst fra år til år, i år ligger vi an til over 40 hus.

Du kan bestille rom eller et helt hus i påmeldingen. De fleste husene er innenfor 15 min gangavstand til hallen. Du kan leie 1 rom, 2 rom, 3 rom eller 4 rom. Dersom du bare leier 1 rom eller 2 rom vil du dele huset med andre Oase – deltakere.

Husene inkluderer overnatting søndag – søndag (slik at du kan komme før stevnet starter om du ønsker det) og du får sengetøy og rengjøring inkludert. Du har tilgang på bad, kjøkken, stue og ofte en uteplass.

Husene ligger innenfor 5 – 30 min gangavstand.

Pris:
Enkeltrom 4 400 kr
Dobbeltrom 5 000 kr
2 rom 9 500 kr
3 rom 14 500 kr
4 rom eller flere 19 000 kr*
* Det kan bli noe til tillegg i pris når vi har funnet mulig hus, avhengig av hvor mange rom det er der. Et hus er normalt beregnet til 6 – 8 personer. Hvis dere vil bo sammen to familier som har antall utover dette, får vi ofte til det – men da må dere påregne tillegg i prisen.

Har du hus til leie? Kontakt oss på oase@oase.no

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev