fbpx

Kan du leie ut hus eller leilighet i sommer?

Oase ønsker kontakt med huseiere på Østsiden - særlig rund Kongsten, Gamlebyen og Gudeberg. Men også andre steder i Fredrikstad kan være av interesse. I fjor leide vi nærmere 40 hus i distriktet.

Oase har arrangert et kristent sommestevne siden 1980, siden 2016 har vi vært fast i Fredrikstad. Også i 2024 blir Oase-stevnet arrangert i Kongstenhallen, 9-14.juli (uke 28). I fjor var det nesten 3000 deltakere hele uken og nærmere 5000 innom i løpet av uken.

Oase og våre deltakere har blitt glade i Kongsten, Gamlebyen og områdene rundt. Vi har program for voksne, barn og ungdom. Vi bruker begge hallene i Kongstenhallen, telt utenfor, CIS skolen, Fris skole, Gudeberg Skole, Cicignon skole, samt at vi etablerer en camping ved Kongsten Fort, Gudeberg skole og ved Ringverven. Vi leier også hele Aktivitetsbyen og noen andre steder i byen for overnatting.

Vi leide i fjor nærmere 40 hus eller leiligheter i området, vi får gode tilbakemeldinger fra både huseiere og deltakere som bor der. Så dette er noe vi ønsker å fortsette med og gjerne utvide enda mer. Dersom du kan leie ut huset denne uken, vil det være behov for det. Særlig rundt Kongsten/Gamlebyen/Gudeberg, men også andre steder i området rundt er vi interessert i.

Bestem deg gjerne raskt:

De fleste av våre deltakere ser etter sted for overnatting i februar og mars. Jo tidligere vi får vite om boligen din, jo enklere finner riktige leietakere og bedre pris til deg.

Send oss en melding

Vi treffes også på tlf. 922 17 838 eller oase@oase.no.
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev