Ny leder av Arrangements-komiteen for Oase

Vi gratulerer Jan Terje Voreland som ny leder av Arrangementskomiteen i Oase og leder for «Vi på taket», som er navnet på arbeidet som alle de praktiske medarbeiderne gjør på SommerOase.
Eivind ønsker vår nye leder, Jan Terje Voreland, lykke til som ny leder av arrangementskomiteen og «Vi på taket»-gjengen

Han går inn i en ny rolle etter at stevnekoordinatorrollen har blitt omorganisert. Staben, ved daglig leder Eivind Arnevåg og Bjarte Baasland, som nå er arrangementskonsulent, tar over mye av tilretteleggingen, og alle avtaler, mens Jan Terje får ansvaret for å lede de frivillige medarbeiderne i forkant og gjennom stevne. Mange kjenner Jan Terje som en blid og positiv sørlending som har vært med lenge i gamet, og som er glad i Oase og vil jobbe for at Oases visjon skal nå til mange flere.

Til daglig er Jan Terje brannvernsleder i Dyreparken i Kristiansand, og vi tok et lite intervju med han om hans nye rolle i Oase.

1: Hva er din bakgrunn i Oase?

Jeg har vært med i ca.10 år i Oase.  Det var kona mi Bente som dro meg meg, fordi du hun var scenasnvarlig på stevnet, og ville ha med meg på Oase for å hjelpe henne?  Neste år ble jeg spurt om å være med i «Vi på taket» av Frode Haavag, og siden har jeg vært med.

2: Hvorfor du sa ja til å være leder for Arrangementskomiteen?

Det er litt moro å kunne styre det man holder på med, tenker jeg.  Jeg ønsker at folk skal trives på Oase, og få en god opplevelse, og at jeg kan være med å styrke de som er med i «Vi på taket».  Utfordringen vår er å få det praktiske til å flyte godt, at vi kan ta vare på hverandre, og at de også skal få gå på møter og få åndelig utbytte av å være med i tjenesten.

3; Hva er det beste for deg når du tenker på Oase?

Det er en fin måte å bli kjent med mennesker på. Du ser hvordan de jobber og får kanskje mer et helhetsbilde av folk, når vi gjør praktiske ting sammen.  Jeg vil prøve å se de og prate med de, og gjerne be for de som ønsker det.

4: Hva er det beste med Oase?

Det er god forkynnelse på Oase.  Folk som kommer er positive og litt gira når de kommer, og det liker jeg.Jeg er også glad for at Oase har en tverrkirkelig profil.

5: Har du en utfordring til Oase om det de kan bli bedre på?

Jeg synes Oase er veldig bra, og vil egentlig ha mer av det.  Jeg har egentlig ikke noe spesielt jeg vil ha annerledes men er bare takknemlig for å kunne bidra til Oase og det vi står for.

Vi takker Ole Thomas Talseth for 2 år som stevnekoordinator. Han taklet rollen svært godt i en annerledes tid. Han ble avdelingsdirektør i Nav Sandfejord tidligere i høst.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev