Kalender

Noe av det som skjer i høst

Bønnehuset i Oslo

Velkommen til nytt høstsemester på Bønnehuset i Oslo. Vi starter opp igjen mandag 19. august og holder det gående hver mandag frem til 9. desember med unntak av mandag 30. oktober da vi tar høstferie. I tillegg inviterer vi til en bønnehuskonferanse i slutten av august og en OASE-retreat på Lia gård i september.

OASE-retreat på Lia gård

Torsdag 26. – søndag 29. september

Å reise noen dager bort for å være på retreat har vært livsforvandlende for mange mennesker. Det er som om Gud får anledning til å tale til oss på nye måter. Hvis du ikke har vært på retreat før, er dette en god anledning til å prøve nå i høst. Lia gård er et nydelig retreatsted i Østerdalen hvor omgivelsene både inne og ute gir både hvile og påfyll i seg selv.  Dette blir en retreat som veksler mellom stilletid, undervisning, tidebønner og lovsang. Program og påmelding får du her: www.liagard.no

Nordisk bønnehuskonferanse i Alingsås

30. august – 1. september

Denne konferansen er for dere som er nysgjerrige på dette med bønnehus, dere som er i prosess og dere som er i gang. Det er den svenske pastoren Lars Gunnar Pahlm som inviterer på vegne av sin menighet. Alingsås ligger ca. en halv times kjøretur fra Gøteborg. Det er også fullt mulig å ta tog.

Han er, som oss, opptatt av en ny enhet blant kristne og ble, som oss, inspirert av budskapet fra Wales om å velsigne hverandre på tvers av menigheter og meninger på en konferanse i Danmark i fjor.

Vi synes dette er spennende på flere måter:
• Gøy å reise på tur sammen og bli bedre kjent med dere, våre norske bønnehusvenner.
• Anne de Leyser fra FFald y Brenin kommer. Hun har undervist om »Local house of prayer» og «Velsignelsens vei» verden rundt i flere år. Vi trenger å høre dette budskapet gjentatt og utvidet og få det enda mer grunnfestet i vårt eget bønnehusarbeid.
• Det å knytte og forsterke kontakten med våre nordiske venner bekrefter profetiske innspill som har kommet fra ulike hold over lengre tid.
• En konferanse som ikke har som mål å samle flest mulig, men oss som kjenner at Gud drar oss i en litt ny retning som blant annet handler om å samles i enkelhet og glede med en felles lengsel etter å søke Guds rike, lytte til Ånden og la Jesus være hovedpersonen.

Hvis du tror dette er noe for deg eller dere, eller har spørsmål, så send mail til eivind@oase.no Konferansen har ingen bindende påmeldingsavgift, men oppfordrer til å gi en gave når vi er der.

Detaljert program og en oversikt over overnattingsmuligheter får du på mail hvis du er interessert.

Samtale og forbønnstelefon

Hver mandag kl. 17-21. Gratis. Snakk med erfarne forbedere.

Les mer her.

Få besøk av Oase

Oase ønsker å være en ressurs på lokalplanet i statskirkemenigheter, organisasjonsfellesskap, frikirker og husfellesskap.