Knif Trygghet fortsetter som hovedsponsor

Knif Trygghet blir med videre som hovedsponsor og det er vi vedig glade for. For fjerde året bidrar de som sponsor for våre arrangement.

Uten en slik støtte hadde vår satsing vært vanskeligere, så vi er veldig takknemlig for at vi har med Knif Trygghet på laget. 

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg forteller at dette er spesielt viktig i år. «I år har vi ingen støtte fra staten, og vi er jo spente om inntektene kommer tilbake der hvor de vi var før pandemien», sier han.

Takket være gaver fra givere og fastgivere, samt bidrag fra Knif Trygget og staten, har Oases økonomi holdt seg godt gjennom pandemien.

Knif Trygghet er et forsikringsselskap som eies av 54 kristne og ideelle organisasjoner. De representerer derfor en enorm bredde i «kristen-Norge». Overskudd fra forsikringsselskapet gis tilbake til gode formål i både kristne og ideelle organisasjoner. I tillegg har de valgt å støtte Oase for fjerde året på rad.

Samuel Norstad, salgs- og markedsdirektør i Knif Trygghet (på bilde) forteller at de er stolte av å være sponsor for Oase: « Vi synes Oase er en flott arena som vi tror veldig mange mennesker har stor glede av. Vi er stolt av å være sponsor for Oase og er glade for muligheten vi har til å bidra med midler som kan legge til rette for gode opplevelser for enda flere Oase-deltakere.», sier han.

Forsikringsselskapet har gode tilbud til både organisasjoner, menigheter, arrangører, kirkesamfunn, skoler, helseinstitusjoner og lignende. I tillegg kan du som privatperson med tilknytning til kristen-Norge ha dine private forsikringer i Knif Trygghet. Driver du en bedrift gjelder det samme for bedriftsforsikringene dine også. Du kan lese mer om forsikringsselskapet på kniftrygghet.no.

Vi har de senere åpnet for å ha sponsorer. Oase har også en lang tradisjon for å tilby stands på SommerOase for mange organisasjoner og bibelskoler, en del samarbeidende selskaper og noe annonsesalg slik at vi har hatt en viss inntekt av mer kommersiell karakter. 

Givere fortsatt viktigst

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og andre gaver. Særlig i år blir givere viktig, uten faste givere hadde vi ikke kunne fortsette arbeidet vårt. Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev