fbpx

Knif Trygghet fortsetter som hovedsponsor

Knif Trygghet blir med videre som hovedsponsor og det er vi vedig glade for. For tredje året på rad bidrar de som sponsor for våre arrangement.

Uten en slik støtte hadde vår satsing vært vanskeligere, så vi er veldig takknemlig for at vi har med Knif Trygghet på laget. (Bildet over er fra et tidligere år, da håndhilsning fortsatt var det normale). 

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg forteller at dette er spesielt viktig i år. «Det er ikke til å legge skjul på at årets stevne vil få mindre inntekter enn normalt, vi har så og si de samme utgiftene som tidligere og færre deltakere enn normalt grunnet antallsbegrensningen som myndighetene har satt. Støtten fra de faste giverne og Knif Trygghet var da helt avgjørende for at vi kunne fortsette å planlegge stevne”, sier han.

Takket være gaver fra fastgivere, vår turne i 17 byer i fjor og bidrag fra Knif Trygget, har Oases økonomi holdt seg godt gjennom pandemien. Det er grunnen til at vi kunne satse på å gjennomføre stevne i år med all den usikkerheten som har vært.

Knif Trygghet eies av 54 kristne organisasjoner og trossamfunn og representerer derfor på en måte en enorm bredde i «kristen-Norge. Overskudd fra virksomheten gis tilbake til det kristne fellesskapet, som for eksempel at de har valgt og støtte Oase.

Samuel Norstad, salgs- og markedsdirektør i Knif Trygghet sier de er stolte å være sponsor av Oase: « Vi synes Oase er en flott arena som vi tror veldig mange mennesker har stor glede av. Vi er stolt av å være sponsor for Oase og er glade for muligheten vi har til å bidra med midler som kan legge til rette for gode opplevelser for enda flere Oase-deltakere.», sier han.

Forsikringsselskapet som har gode ordninger for både organisasjoner, menigheter, arrangementer, kirkesamfunn og lignende, har også gode tilbud innen forsikring for privatpersoner og har en av sine hovedkundegrupper blant ansatte og frivillige i kristne organisasjoner/trossamfunn.

Vi har de senere åpnet for å ha sponsorer. Oase har også en lang tradisjon for å tilby stands på SommerOase for mange organisasjoner og bibelskoler, en del samarbeidende selskaper og noe annonsesalg slik at vi har hatt en viss inntekt av mer kommersiell karakter. 

Givere fortsatt viktigst

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og andre gaver. Særlig i år blir givere viktig, uten faste givere hadde vi ikke kunne fortsette arbeidet vårt. Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev