fbpx

Knif Trygghet fortsetter som hovedsponsor

Knif Trygghet blir med videre som hovedsponsor og det er vi vedig glade for. For femte året på rad bidrar de som sponsor for vårt sommerstevne.
Eivind Arnevåg og Samuel Norstad

Uten en slik støtte hadde vår satsing vært vanskeligere, så vi er veldig takknemlig for at vi har med Knif Trygghet på laget.  

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg forteller han selv har sin personlige forsikring hos Knif Trygghet. «Det er fint å ha forsikringen hos et selskap som eies av Kristen- Norge og som gir overskuddet tilbake tilbake til gode formål som Oase», sier han.

Knif Trygghet er et forsikringsselskap som eies av 54 kristne og ideelle organisasjoner. De representerer derfor en enorm bredde i «kristen-Norge». Overskudd fra forsikringsselskapet gis tilbake til gode formål i både kristne og ideelle organisasjoner. I tillegg har de valgt å støtte Oase for fjerde året på rad.

Samuel Norstad, salgs- og markedsdirektør i Knif Trygghet forteller at de er stolte av å være sponsor for Oase: « Vi synes Oase er en flott arena som vi tror veldig mange mennesker har stor glede av. Vi er stolt av å være sponsor for Oase og er glade for muligheten vi har til å bidra med midler som kan legge til rette for gode opplevelser for enda flere Oase-deltakere.», sier han.

Forsikringsselskapet har gode tilbud til både organisasjoner, menigheter, arrangører, kirkesamfunn, skoler, helseinstitusjoner og lignende. I tillegg kan du som privatperson med tilknytning til kristen-Norge ha dine private forsikringer i Knif Trygghet. Driver du en bedrift gjelder det samme for bedriftsforsikringene dine også. Du kan lese mer om forsikringsselskapet på kniftrygghet.no.

Givere fortsatt viktigst

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og andre gaver. Særlig i år blir givere viktig, uten faste givere hadde vi ikke kunne fortsette arbeidet vårt. Vi håper også  at mange kan gi en 40-års gave til Oase. Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev